Rad by som zistil ako to chodi v inych regionalnych mediach...preto by som bol rad keby sa v tejto diskusii vyjadrovali iba ludia ktori v nejakych tych regionalnych, aj celoslovenskych telkach a radiach ci novinach pracuju... sa tesim ze pomenime skuse
no, ja píšem, keď je v ZA nejaký festival... vtedy pozbierajú mladých novinárov, ktorí vytvoria prílohu... čiže rôzne interviews, reportáže, fotky, kritiky a tak... plus ide o to,aby sme to čo najzaujímavejšie podali.. a najmä "bláznivo", preto nás k tomu aj volajú
Čo sa celoslovenkých médií týka, tak robím v Kamarát-ovi a HRÁČovi... Rád by som to skúsil v regionálnej TV, ale zasa neviem, ako začať, nemám žiadne kontakty...
Gabosh: No napriklad nemusis mat kontakty mozno by stacilo len chciet..lebo ja som sa tam dostal, ze som prisiel do studia vyskusali si ma a tak si ma vzali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Co by si take chcel vediet?