nie nebol, netrebalo mi to, ale dost som sa s tým povedzme že stretával, niekomu to pomohlo, niekomu nie, sám tomu moc neverím, hlavne íst hlbšie do minulosti než je tento život, no ak nič iné nepomáha, kľudne vyskúšaj, nebezpečné to nie je...
@anonn1234 chcem to vyskusat, lebo uz neviem co s mojim ,,uzasnym,, zivotom a snad pochopenie co som robila v minulych zivotoch mi pomoze zit tento zivot ... ale hladam niekoho overeneho, aby som sa neopalila
nebol som, ale ak by som mal nejaky problem, nevahal by som riesit aj tuto metodu. Na minule zivoty neverim, myslim, ze tu funguje nejaky iny princip vedomia (podvedomia). Kazdopadne, ak nepomohli obycajni "titulovani psychologovia" tak casto prave ta regresna pomoze. Nie vzdy, ale casto
Velmi by som chcela ist. A dufam, ze raz sa mi to podari..aj ked sa trochu bojim co vsetko by to mohlo so sebou priniest a ci predsa len nie je lepsie zit v sladkej nevedomosti.
Minulosť máme všetci v sebe a myslím, že kým na to nie sú naozaj vážne dôvody, nie je dobré ísť na regresnú terapiu, určite nie zo zvedavosti. Z tohto hľadiska sú podstatné iné veci, než človeka zaujímajú na základe zvedavosti. A ak by si vedela presne udalosti, prečo sa ti dejú veci v tomto živote, nemalo by to už z hľadiska karmy taký zmysel. Je to dokonalé a dobré tak, ako to je! O tom som presvedčená. A je už dosť ťažké niesť jeden život, neotvárajte si vedomie spomienkam, kým na to nie ste pripravení po všetkých stránkach. Keď budete pripravení, budete to vedieť.
@aurinko kto pvoedal, ze sa o to zaujimam zo zvedavosti? ... mam nejake problemy a uz neivem ako co poradit si s nimi, tak ma napadlo aj toto, aby som pochopila niektore veci preco sa mi stale deju ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čo a týka pocitov, je to individuálne...
a ani neplanujem skusat veru