@tanickina ňemám, lebo mám nízke hypnabilné skóre, tým pádom som nezhypnotizovateľná :/ čiže najskôr Ti budú robiť test hypnability a potom sa ešte uvidí, či je to vôbec terapia vhodná pre Teba... Ale ak by to šlo, určite choď do toho
A neviem či sa ešte venuje aj praxi alebo nie, skús si vyhľadať profesora Kratochvíla...
@sjiu jasne myslím, že to nie je vhodná liečba pre každého, asi žiadna psychologická metóda nie je vhodná pre každého, všetko je (alebo by aspoň malo byť) o individualite a jedinečnosti asi som poriadne nepochopila čo sa pýtaš, druhou časťou už vôbec nie
@motyylia ja som počula o tom, že tá terapia prebieha v akejsi hypnóze - môže sa stať že si spomenieš na niečo, čo sa ti stalo dajme tomu pred 300 rokmi, a či je možné, že to čo zistíš, čo sa vtedy stalo, že sa z toho jednoducho nejako nedostaneš..že to nepochopíš a fakt ti to môže nejako ublížiť?! teda je to len hypotetické,....že ak sa to môže stať, či práve preto, to nie je vhodné pre len tak niekoho?
@sjiu ehm, áno, c podstate máš pravdu, akurát že tuto kolegyňa tanickina chce ísť asi z iného dôvodu na túto terapiu... Efektívnosťou som teda v tomto prípade rozumela, či jej to pomôže v inej záležitosti a nie čo prežila pred 300 rokmi...
Jednoducho, na nejaké percento "nezaberá" ani tento typ terapie nie preto, lebo sa mu vynorila zlá spomienka ale preto, lebo je niečím príliš poznačený a treba teda skúsiť iné alternatívy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
xD
A neviem či sa ešte venuje aj praxi alebo nie, skús si vyhľadať profesora Kratochvíla...
vysvetlila som to jasnejšie?? už lepšie neviem
Jednoducho, na nejaké percento "nezaberá" ani tento typ terapie nie preto, lebo sa mu vynorila zlá spomienka ale preto, lebo je niečím príliš poznačený a treba teda skúsiť iné alternatívy...