Metalova zberba sem sa.... co vas rocku pana 2008 najviac potesilo ? Po hlbokej uvahe som prisiel na to ze mna tieto albumy...prispejte rebrickom ..nech zistim co ste tohto rocku pocuvali
ja som tohto roku pocuval systematic chaos od DT, aj ked ten vysiel 2007...
dalej to bola u mna urcite Metla s Death Magneticom, a potesilo ma ze bola normalne v Standard E stupuci, teda az na song all nightmare long (ten bol v drop D)
potom ma potesili aj Guns s Chineese democracy a to by bolo aj vsetko... ja ficim hlavne (alebo skor iba) na vyssie spomenutych DT a metle... a zbytok sveta nech sa aj na hlavu postavi
skupina - album (2008) .. je to len podľa abecedy,
All That Remains - Overcome
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God
Callejon - Zombieactionhauptquartier
Deadlock - Manifesto
Destroy The Runner - I, Lucifer
Eluveitie - Slania
Haste The Day - Dreamer
Heaven Shall Burn - Innoclast
In Flames - A Sense of Purpose
Inhale/Exhale - I swear
Killwhitneydead. - Stocking Stuffher
Trivium - Shogun
Unearth - The MarchWar Of Ages - Arise & Conquer
k opeth: ich posledný album je dosť slabý. ghost reveries tak ostáva zdaleka neprekonaný
@takzvany trivium beriem...presvedcili ma tohto rocku ze vedia hrat... ale nejak ma nepresvedcili ze vedia tvorit
a opeth ma este nikdy nesklamali s kazdym novym albumom su podla mna lepsi
@sebek albumy ktoré som napísal nie sú ničím iným ako minuloročnými albumami ktoré som nevymazal. to znamená že nie všetky ma nadchli, práve naopak niektoré sklamali. konkrétne trivium ma sklamali. ani in flames už nie sú v najlepšiej forme.
@takzvany in flames som nikdy nemal rad a ani nikdy nebudem mat nechapem co je na nich take dobre skusal som to pocuvat vela krat a vela albumov som od nich pocul..kamarat mi to stale pchal pod nos...ale nejak mi to nesedi mna tie albumy uplne zvalcovali co som napisal super pecky
@takzvany ja to zeriem zaradom z akeho kolvek zanru..ked mi to sedi thak je mi jedno ci je to nove alebo stare...a moje naj su stare klasicke deathove veci ako je- cryptopsy , napalm death , avulsed, cannibali atd ale mam rad vsetko
škoda,že ste nespomenuli Sabaton - The Art of War...ten ih zvuk je fakt sila...taký majestátne hutný kvitujem death magnetic,twilight of the thundergod a age of nero, ale z nie nových albumov u mňa celý rok jednoznačne viedol Bloodbound-Nosferatu
a mohli ste spomenúť aj metal operu od avantasie...(a mnoho ďalších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dalej to bola u mna urcite Metla s Death Magneticom, a potesilo ma ze bola normalne v Standard E stupuci, teda az na song all nightmare long (ten bol v drop D)
potom ma potesili aj Guns s Chineese democracy a to by bolo aj vsetko... ja ficim hlavne (alebo skor iba) na vyssie spomenutych DT a metle... a zbytok sveta nech sa aj na hlavu postavi
asi su vsetky albumy mimo mna..este ma potesil novy album Edguy inac nic
All That Remains - Overcome
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God
Callejon - Zombieactionhauptquartier
Deadlock - Manifesto
Destroy The Runner - I, Lucifer
Eluveitie - Slania
Haste The Day - Dreamer
Heaven Shall Burn - Innoclast
In Flames - A Sense of Purpose
Inhale/Exhale - I swear
Killwhitneydead. - Stocking Stuffher
Trivium - Shogun
Unearth - The MarchWar Of Ages - Arise & Conquer
k opeth: ich posledný album je dosť slabý. ghost reveries tak ostáva zdaleka neprekonaný
a opeth ma este nikdy nesklamali s kazdym novym albumom su podla mna lepsi
a mohli ste spomenúť aj metal operu od avantasie...(a mnoho ďalších