da sa vam dostat na pokec? Teda nie ze by ma to nejak extra trapilo, na pokec chodim len kvoli par ludom, co nechodia na birdz, ale aj tak ma nasrala reklama na O2, lebo neznasam, ked je reklama uz na obtiaz...sa prihlasim na pokec, ale ked chcem pozriet
teraz som sa tam skusal dostat, tak uz tam nebola reklama, ale v noci som sa nijak nemohol na pokec dostat...iny prehliadac som neskusal, mozno to bolo aj tym...
mna osobne to nehneva. na azet ani dako nechodim. i ked chodim koli urcitym ludom ale nesere ma to dako ale reklamy sa tam daju hned zrusit. ale sem tam to moze obtazovat ale este sa mi to dako nestalo. iba ked sa prihlasim, ze mi hned nahodi ale to jednoducho zrusim a idem dalej.
je to terorizmus.. na pokec nechodim ale aj na stranke jednych novin to zakazdym, ked sa vratim na hlavnu stranku vyskakovalo. uz som to zablokoval uplne
lucates tak tych ludi zavolaj na birdz a nebudes musiet chodit na stranky, ktore dovolia predat nekorektnu reklamu... o2 spravilo reklamu, ale azet NEMUSEL predat taku reklamnu agresivnu plochu
@15 - ja tych ludi na birdz volam, ale akosi sa im tu nechce ist A jednu babu co som sem pritiahol, tak si tu nejak nevie zvyknut...ja som vravel, ze stary birdz bol prehladnejsi Aj ked ja som si na novy uz pomaly zvykol
@Lucates povedz mi prosim 5 prikladov v com bol stary birdz prehladnejsi? tajne spravy vyzeraju skoro tak isto, len miesto zltej su modre, a len pribudli nalepky a kalendar, editacia profilu, profily, blogy, komentovanie blogov, vytvaranie for, zobrazenie for, nove temy, pravy stlpec s kategoriami a linkou na nove forum (len navyse pribudli najnovsie nazory), vyhladavanie uzivatelov funguje uplne rovnako, menu horne je trosku nizsie, lave menu je na tom istom mieste a vyzera velmi podobne... ja neviem, ja som sa snazil, aby novy dizajn bol lepsi, ale aby sa nic zasadne (snad okrem hlavnej stranky) nezmenilo....
@luboso tusim je zisk azetu niekolko desiatok milionov korun rocne, hentaka kampan mohla stat radovo maximalne 6 cifernu sumu, ta kampan nie je mozno ani jedno percento rocneho zisku (resp. uz vobec nie obratu, kedze zisk je zisk, a obrat je este vyssi)...
myslim si ze azet je PRVY SERVER, ktory si moze dovolit vyberat si ktory typ reklamy odmietne.. to je moj nazor...
@19 - sorry, ale neodpustil som si tu poznamku o starom birdze, lebo stary birdz ostatne navzdy v mojom srdci ako ja som si tu uz zvykol a nemam tu problem sa orientovat, aj ked sa mi stary birdz pacil viac...po tej dizajnovej stranke, nove veci co tu pribudli su celkom fajn...len ta kamoska co som ju sem pritiahol, tak mi pisala, ze si tu nejak nevie zvyknut...ja ocenujem hlavne to, ze sa to forum dalo do poriadku, a ze funguje v podstate na rovnakom principe ako stare forum, teda ze su temy v pravom stlpci stale vypisane, a tak...ale dizajn nikdy nepochvalim Jedine dizajn webiek sa mi teraz paci viac...
tak som to testoval na mozilla firefox, a tam sa mi to okno dalo normalne vypnut a pokracovat dalej...akurat na opere mi to nejde, tam mi ho stale vyhadzuje...cize cely tento problem bol sposobeny prehliadacom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nj aj mne to tam vadii..ale nie O2..taky nejaky telefon a vzdy to zacne hucat:/..a neda sa to nijak ani zrusit..nom co uz
myslim si ze azet je PRVY SERVER, ktory si moze dovolit vyberat si ktory typ reklamy odmietne.. to je moj nazor...