Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemá niekto skúsenosť s reklamáciou tovaru v obchode New Yorker, kúpila som si tam rifle,ale nesadla mi velkosť, problém je, že visačku som už odstrihla a zahodila a aj boli raz opraté, myslíte, že mi ich vymenia keď
Presne to isté sa mi stalo, ešte ich mám zabalené v taške, že ich skúsim vrátiť! Ale sa mi do toho nechce, ak to nakoniec aj tak nepôjde. Vie niekto teda, či ich vymenia aj bez vysačky? Ale ja som ich neprala teda samozrejme, ani som ich nenosila ani nič.
@dumbledore No keď som si ich skúšala v obchode tak mi sadli takže doma som ich oprala s tým že mi budú dobré, ale na druhý deň keď som ich nosila dlhšie som zistila, že sú mi velké Ale to, že sú opraté, nemajú ako zistiť,skôr tá odstrihnutá visačka
@dumbledore Loooool akoze cudzie nohavice by som neocuchala z principu, ked na nich je nieco cuchom detekovatelne, tak sa s tym urcite nechcem kontaktovat
skús. ja mám skúsenosti s pol roka nosenou vecou, bez visačky, opraté niekoľko krát, a potom sa mi spravila diera veľká jak piča a normálne mi s bločkom dali nový kus bez slov .. ale je pravda že to nebol new yorker.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to je tá kvalita
@narazuvzdornaa úplne ich voňala na riti, medzi nohami proste