Prepáčte za chyby ignorujte prosim
Takže už davnejšie som kupoval tablet od ALZY, a mam ho stale v zaruke raz sa my pokazil, lebo tam bola daka technicka chyba tak som ho poslal tam aby my ho opravily. Už 2x som ho poslal
Lebo ked my ho vratily my ani nesiel tak som ho musel znova poslat. Ale zase sa my kazi ako my stade prišiel. A už ked im tam pišem mail sa my ani neozvu, ignoruju ma. Prosim poradte my, bo ja som ten tablet ani raz nepokazil a stal pomerne dost. A oni ho ani neopravily ale skor dojebaly este, a uz ma ignoruju na maily ked ho chcem reklamovat. Zaruka my konči o 2 mesiace prosim poradte
@rebel98 myslel Slovensku obchodnú inšpekciu. Zavolaj tam a povedz im, že to budeš riešiť s inšpekciou a či im stojí za to, aby sa naťahovali s nimi. Trvaj na vrátení peňazí alebo výmene produktu, inak to budeš riešiť súdnou cestou a nezabudneš na televíziu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty