Keď tak večer sedím s noťasom pri telke a vidím že každých 15 minút ide 5 minútová reklama, po hodine pozerania ma z toho bolí hlava a pripadám si zas o niečo vygumovanejšia (hlavne preto že sa opakujú stále tie isté) tak ma napadá či vás nejaká z televíz
jop, ked ta reklama je dobra a lahodi mojmu vkusu, mam chut si tu vec aspon vyskusat
ked som bola mensia, a nieco som videla v telke co sa pomaly objavilo aj v obchode a bolo to cenovo dostupne v zmysle ze kupit to nebol hriech, popytala som si to
a kedze som nikdy nic nechcela ked sa ma pytali, tak ked uz som nieco chcela, nemali problem mi to kupit
@luc.ka ved to je to, ze napr na youtube clovek vidi kopec zabavnych a dobrych reklam, ale v TV sa vyskytnu len ojedinele... a uz aj to youtube je na nervy ked pomaly za kazdym druhym videom je reklama
predpokladam ze casom az prilis klesne sledovanost TV hlavne kvoli castym reklamam a prisernym programom (farmar hlada zenu, mama ozen ma atd...) a zrejme nastupia platene stanice s lepsim programom a minimom reklam
Nie, vo mne je dost tazke celkovo vzbudit pocit, ze nieco potrebujem a chcem. TV nepozeram uz asi 8 rokov. Ale chodim k nej niekedy vecer zaspavat, mam rad, ked mi nieco pri zaspavani v pozadi huci
@azodariana to je pekna blbost aj tak uz dost platime za tv my konkretne 10 eur za satelit a 5 eur koncesionarske poplatky ... neviem si predstavit ze by sme mali za kazdy program platit este navyse to radsej pretrpim tie reklamy no a televizie zarobia na reklamach tolko prachov ze mi by sme im to asi tazko dokazali nahradit
ked vidím dáku pi...ako 1 1 8 1 s tou blondínou nepozerám reklamy počúvam ich ak ide o nejakú novinku myslím novinku v oblasti drogérie, nejaký produkt alebo takéto čo ma zaujíma všimnem si ju potom zapnem net a niečo si o tom prečítam možno sa mi to zíde ..včera búrlivé víno 9 minút film 6 až 7 minút reklama....jeblo ma skoro...
@torpedo08 ved to, ze clovek za to plati, kanalov je tristo a aj tak nie je co pozerat za poslednu dobu celkova uroven TV velmi poklesla... dokonca uz ani tie dokumentarne nie su co byvali.. napr na spektre chodi reklama snad kazdych desat minut.. a ak je tam nahodou jeden z americkych dokumentov, tak po kazdej reklame este zopakuju o com to cele je aby clovek nahodou nezabudol.. a po skonceni zostava len pocit, ze to dohromady o nicom nebolo :/ TV uz tiez velmi nepozeram.. iba ak ako doplnok k inym cinnostiam aby nebolo ticho, alebo pustim DVD...
@matheusko suhlasim.. jednak vsetko sa uklada v podvedomi a taka reklama je oblbovak najhrubsieho zrna niekedy nechapem naco sa vobec obtazuju robit dvojminutovu reklamu ktora je absolutny shit a skor cloveka odradi.. miesto toho by stacilo par sekund: ponukame takyto produkt, hentaka znacka, sluzi na to a ono, takato cena, kupite tam a tam a konec... skoda ze u nas nie je zakon proti zavadzajucim reklamam..
@kail91 to je pravda, ale ak nejaky produkt alebo firma este len zacina, reklamu potrebuje.. ale napr nepochopim naco potrebuje reklamu coca cola, ktora funguje uz desiatky rokov, alebo podobne produkty ktore su notoricky zname a predavane uz velmi dlho.. jedine ze by sa bali aby sa na ne nezabudlo
@azodariana tak klesa uroven urcite ale lepsie jak keby som mal platit za kazdy kanal ale 10 € a tie dokumenty to neznasam ani ja to prehanas ze kazdych 10 minut kazdych 5 minut daju reklamu ale su aj programy kde daju take 3 reklamy za cely dokument
@torpedo08 to je fakt ze niektore programy to dost reguluju... ale napr vcera sme mali zapnutu jojku a to bolo nieco strasne tam bola fakt snad kazdych 5 minut reklama... a furt dookola tie iste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked som bola mensia, a nieco som videla v telke co sa pomaly objavilo aj v obchode a bolo to cenovo dostupne v zmysle ze kupit to nebol hriech, popytala som si to
a kedze som nikdy nic nechcela ked sa ma pytali, tak ked uz som nieco chcela, nemali problem mi to kupit