Prosím vás kto robil ? Najlepšie 1. roč na strednej.
Boli tam také príklady prosto len fakt to čo by ste mali vedieť, myslím základnejšie formy či aj také nejaké blbé chytáky či napr rovnice ktoré nemali riešenia a pod. Díky
bola som dnes na rozdielovke to je to iste (3.rocnik strednej) bolo to uplne kokotne a dostala som 4
akoze az take brutalne chytaky tam neboli ale ja som kokot na matiku a mame okokotenu stupnicu (vzdy som mavala z matiky 3 a teraz ledva ledva mi dali 4!)
ucila som sa zo spoluziakovho zosita ale ked som videla tie priklady niektore tak to len pozeram ze a to oni robili?
(a ano som z toho nasrata preto sa rozne formy slova kokota vyskytuju za kazdym tretim slovom!)
@horsiq jj mala... proste kokotiny uplne prijebane a ja som tiez pica lebo som proste schopna odpisat z papiera co mam pred sebou zle vzorec a taketo veci. a akoze ustna to bolo uplne ze prineste kianyd/kyaind (kurva slovencinu mam v piatok a ani na toto si nespomeniem taka som nasrata!) pretoze dali mi dake priklady hej a teraz na tabulu daco robit a nech som urobila cokolvek tak po mne pozerali akoze o____O a to teraz nevies ci im treba srat alebo maju tik alebo nejaky syndrom ktoreho je toto priznak alebo co...a ked uz matikarka vyskocila a nadrzovku mi na tej tabuli daco zmazala to ma uz skoro drblo. nakoniec som skoncila tak ze mi povedali suradnice 1,0 a ja som to proste nevedela najst nasla som 0,1 a taketo veci...
kokotiny vyjebane
nakoniec mi samozrejme povedali ze grafy goniometrickych funkcii ma budu sprevadzat cely zivot MOZEM JEBAT TAKY ZIVOT (nebudu!)
@horsiq dva zasadne rozdiely: ty si v prváku! nei v tretiaku. druhá vec: ak robila rozdielovky, bola bud v zahranici alebo na inej skole. co znamena, ze sa ucila len od spoluziakovych zositov. ty si bol tenchnicky skoro cely rok na tych hodinach.
+ predsa len to furt nie je ta skola, kde robis skusky ty.
@najivna jasne ze nie toboli iba normlane grafy ale mali sme "uzasneho" matikara ktory nas prinutil ist na "volitelny" kruzok matika ktory robil....tam nas tymito koko*inami drvil.... a ked si rpedstavim ze to este budem amt na gymnáziu... :/
@horsiq drzim ti palce kludne sa sem prid zajtra vypicovat... aj ja sa pridem hadam zajtra mam dejak z ktoreho chcem maturovat a pici este stale som sa nezacala poriadne ucit....ale ten urcite pojde lepsie ako matika
ja som robil zo slovenčiny, mladá jebateľná namyslená učiteľka, hádam sa jej na konci roka nebudem pchať doriti z vyšovať jej ego, a neučil som sa nič len nejakých autorov či kerá marha, dal som za 2 a kkt som vedel :/ držím palce @najivna aj ostatným (teraz neviem aké i má byť v tom slove ale mfp, ale asi mäkké)
ja som tiež robila z matiky rozdielovky a bolo to v pohode, iba som písala písomku, ústne ma vôbec neskúšali ... ale dala som to na 4 svojou vinou... ale prešla som?! prešla
a spolužiak robil reparát z matiky a tiež iba písal písomku
@najivna však som neni komplet prepatý, dali nám písomku, 4 otázky literatúra, 4 slovenčina a hotovo. všetko som vedel okrem autorov, z tých neviem nič, a to idem maturovať teraz 16.
tak ja chodím na školu pre dementov, na technickú :/
Takže dal som za 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neskutočne happy. Ale serie ma to pretože som si vedomý toho že som to dal na 1 pretože v písomnej skúške som prosto v poslednej slovnej úlohe zložil rovnicu, začal počítať a nedopočítal. Tak som za to dostal 2. Pri ústnej mi povedal len nech si odpíšem ten posledný riadok z tej rovnice a dopočítam - za jedna. Nakoniec mi povedali že za 2. Tak ma trocha nasralo no stále spokojný a vedomý si toho že mám vedomosti na výbornú
@horsiq samozrejme, ze si ma milo prekvapil ale bacha na to co uz som hovorila ,vies mam pocit, ze pri reparatoch sa k tym ludom stavaju inak- maju na nich vyssie naroky. cize neviem ci je na mieste hovorit si ,ze mas matiku na vybornu aby sa nestalo ze dojdes do druhak ua uz t onebude take...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
akoze az take brutalne chytaky tam neboli ale ja som kokot na matiku a mame okokotenu stupnicu (vzdy som mavala z matiky 3 a teraz ledva ledva mi dali 4!)
ucila som sa zo spoluziakovho zosita ale ked som videla tie priklady niektore tak to len pozeram ze a to oni robili?
(a ano som z toho nasrata preto sa rozne formy slova kokota vyskytuju za kazdym tretim slovom!)
kokotiny vyjebane
nakoniec mi samozrejme povedali ze grafy goniometrickych funkcii ma budu sprevadzat cely zivot MOZEM JEBAT TAKY ZIVOT (nebudu!)
+ predsa len to furt nie je ta skola, kde robis skusky ty.
@najivna sakra ja debil že som toto zakladal šak mna tam zajtra odrovná...
a spolužiak robil reparát z matiky a tiež iba písal písomku
ani ma naser ze si nic nevedel a mas 2 -.-
asi som si nemala najst skolu kde 5 zacina na 55% -.-
tak ja chodím na školu pre dementov, na technickú :/
ale pravdou ostava, ze so mna teba pravo mhrda!