Ahojte ja len by som sa chcel spýtať či niekto bol na reparáte a tak proste ako to prebieha, či sa píše len písomna časť alebo aj skúšajú ústne, kedy budem vedieť či som bol úspešný alebo nie..Lebo ma to čaká a vobec neviem ako to chodí..Dakujem
@lamirez uspesnost vies hned... a zalezi podla predmetu... z matiky co viem chalani len pisali prikaldy a odovzdali ucitelka skontrolovala a bolo vedeli ktori idu dalej ktori nie...
U nás sa polovica triedy flákala celý rok a ani jeden z nich nešiel na reparát. Vraj že prečo by sa im učitelia mali venovať počas svojej dovolenky a dali prejsť všetkým.
@hmilos Jo, lenže hento boli také prípady, čo odmietali nosiť práce do školy a tak alebo čo sa stále bránili, že sa učia a nejde im to a pritom sa vôôbec neučili.
Ak to máš z ekonomiky, tak môže byť len písomá časť alebo aj ústna aj písomná, to záleží od učitelov. Nabudúci týždeň by už v škole mali byť, tak sa hod tam informovať, to vedia len v tvojej škole, my nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som tiež mal mať,ale nakoniec nemám
@millie @7 nemala by si novú triedu, len by si v nej bola sama
asi si tim nieco dokazuju?
@matias Nejak mi ušla pointa, nechápem čo si tým chcel povedať.
A vásledok sa dozvies hned, ked to opravia.