@2 jej chyba na polroku ta nevyhodia pre prospech to iba na konci za prvy polrok mozes mat neklasifikovany ale myslim ze sa potom moze stat ked to mas ze ta nepripustia k maturite
Dufam=D Ale to je take zamotane. . . musela som sa preradit teraz na spanielcinu a neviem ako to vlastne je. Ale je to ucivo ya rok a pol=D. . .cize o tom, ze som sa neucila to nie je=D
Nemôžu ťa vyhodiť, ale snaž sa to urobiť, lebo ak to neurobíš, môže mať napríklad učiteľ/učiteľka s tým problém aby ťa pustila na konci roka, môžu byť potom proti tebe trochu zaujatí.
z komisionalok budes mat znamku ako keby si chodila cely polrok do skoly len s tym rozdielom ze ta budu traja skusat a bude to menej prijemny sposob ziskania si znamky... aj ked by si neurobila tak prinajhorsom prepadnes ale na polroka ti to moze byt fuk v druhej triede
Neviem,kde zaradit moj prispevok, ale ja isto nedam devinu a hlasim sa na 3rocak,kde je to podmienkou.Co teraz mam spravit? Na rt istu skolu mam ist,ale na dvojrocak ? Poraste niekoho,kto sa.vyzna, dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov