vôbec to nemalo taký účel.. vieš, tí ktorí teraz prepadli v reáli v auguste robia reparát tak ma to tak napadlo.. a už vôbec.. prečo by som "žaloval" ? ešte na takú kktinu ako je virtuálne vysvedčenie ? dostávaš ma pusa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.birdz.sk/webky/vysvedcen...
potom 2 z komentovania blogov a ostatne jednotkyyyyyyyy
a ja som mal priemer známok 2 a ty 3...takže kto bol lepší, no kto??? ty môj leguánik zlatučký........
filip
filip
za takéto reči by som na kevinovom mieste dal na teba trestné oznámenie
ou jee, niečo som sa od tej krutejfunebracky naucil
všetci do jedného smrteľne vážne. Fakt :p
mne je jedno, čo mi povie nejaký obmedzený týpek, ktorý sa na nete hrá na buzeranta a si myslí aké to je vtipné
@stenatko
vôbec to nemalo taký účel.. vieš, tí ktorí teraz prepadli v reáli v auguste robia reparát tak ma to tak napadlo.. a už vôbec.. prečo by som "žaloval" ? ešte na takú kktinu ako je virtuálne vysvedčenie ? dostávaš ma pusa
@inconnu
bože.. cumlík, nechcel som vôbec poukázať na moje ani zajkove vysvedčenie, on bol len prvý koho som si spomenul a našiel u neho niečo za 5..
Toľko k tomu lásky
tak prepáč, že som ťa zle pochopil..
nie že nám zvhlneš z toho ako nemôžeš zo mňa
ak ano, vysvetlis mi prosim ako, nech nezaspavam s vycitkami svedomia, ze doslo k nejakemu nedorozumeniu