ja mam na povodnych miestach vymenene repraky (SONY) radio (SONY) zosilovac (SONY) menic na CD (SONY) no a este najlepsie z toho celeho bassreflex box vzadu v kufri od Alpine, ale je tam SAL basak (a hra sakramentsky dobre v tej bedni
Tak keď chceš lacné tak by som doporučil Pioneer. Ja osobne mám PIONEER TS-1701I . Objednával som ich od českých bratov » www.repraky-do-auta.cz/... . Čo sa týka kvality tak sú fajn, za tú cenu. Ja som s nimi spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja mam na povodnych miestach vymenene repraky (SONY) radio (SONY) zosilovac (SONY) menic na CD (SONY) no a este najlepsie z toho celeho bassreflex box vzadu v kufri od Alpine, ale je tam SAL basak (a hra sakramentsky dobre v tej bedni
Sony nemusím podlamna je to sračkové aj rádia foter ma sony x plod a ja pioneer dh2200 a ked som skusl pionéér hra odost lepsie ...
Aj celkovo na forach neodporucajú sony
Sal su dobré vecičky kukal som aj nejake repro odnich ale maju za 13e -19e a to mi pride nejak malo či ?
Ja mám radio pioneer(usb) vzadu ovály 250w a v predu original repro a teraz mi ich rozjebalo
nieco taketo mam:
39E aj s instalaciou myslim...ci 49?
a ta cena za 80-100e zozenes v pohode