trapne su vsetky ale mne sa vidia tie co niektore naivky posielaju po icq ze ak prinemete do kontaktov nejaky nick tak to preformatuje disk tebe aj vsetkym kontaktom och XD
ja neposielam ziadne, a v podstate je mi to jedno, ked vidim, ze som taku niaku dostala ani necitam... ale ked tomu veria tak nech posielaju, mne to nevadiii, ja to aj tak ignorujem... a benci ma pravdu, trapne su vsetky...
Chcem sa poďakovať všetkým, čo mi poslali maily "nepretrhni reťaz" a "pošli dalej".
Vďaka vašej dobrote:
- som prestal piť Colu odvtedy ako som sa dozvedel, že sa ňou čistia škvrny na WC!
- už ani nechodím veľmi do kina, lebo sa bojím, že si sadnem na ihlu, nainfikovanú HIV!
- potím sa, lebo uz nepoužívam deodoranty ako som sa dozvedel, že provokujú rakovinu!
- už neparkujem v krytých parkoviskách, lebo sa bojím, že mi niekto daruje parfém aby ma nadrogoval a okradol!
- všetky moje úspory som dal na účet Amy Bruce, chúďa dieťa čo čaká na transplantáciu srdca už aspoň po 7000 raz (zaujímavé, že od roku 1995 má stále 7 rokov)!
-môj mobil, čo som mal dostať zadarmo stále neprišiel a ani lístky do Disneylandu!
- 21x som preložil oslavu mojich narodenín, lebo stále čakám na donášku vína zdarma a všetci moji priatelia sú na mňa naštvaní!
- zapísal som svoje meno do listu s ďalšími 3000 menami na záchranu veverice z Mozambiku, ktorá má čoskoro vyhynúť (a ktorá je vlastne taká vzácna, že žiadnu nikto nikdy nevidel)!
- dozvedel som sa po 170 raz, že MSN Hotmail mi zruší mailovu schránku, ale stále sa nič nezmenilo!
- už poznám recept ako nájsť spriaznenú dušu (stačí napísať jeho meno na papier, poškrabat si zadok a pritom sa točit v smere hodinových ručičiek okolo Renaulta 4L)
- mal som nešťastie približne 3000x a som mŕtvy 67x, lebo som nikdy neodoslal maily ďalej a už vôbec nie do 24 hodín!
Ďakujem Vám!!!
Dôležité: Ak neodošleš tento mail do 10 sekund aspoň 850 ľudom, modrý dinosaurus zožerie zajtra celú tvoju rodinu o 17:30!
Tiež neznášam reťazovky podobné typu - ale už som sa poistil - keby niečo - tak ten kontakt pekne zablokujem. A hľadom týc správ si môžte prečítať tu: www.hoax.cz - kde sa píše o hoaxoch ktoré sú najiac rozšírené.
Mne chodia celkom fajn reťazovky, teda okrem tých čo čakajú, že umriem, odpadnem, budem prekliata a podobne sú aj také čo obsahujú informácie a obrázky - napr, nedávno mi prišla správa o poddruhu rakoviny prsníka či jedna o tom, že prvá pomoc pri infarkte je začať kašľať. Také sa zídu a sú pre niečie dobro.
A najtrápnejšia? Že ak neodošlem stratím svojho anjela strážneho a Boh sa na mňa bude hnevať----mimochodom som ateistka---toľko čo sa týka trápnosti.
neviem ktora bola najtrapnejsia ale dost ma vie vytocit ked mi to niekto posle..alebo ked mi posle niekto prezentaciu,ktora je celkom pekna (napr o priatelstve alebo tak) a na konci ze "ked to neposles 15 ludom stane sa ti nieco hrozne" alebo tak..
To je tak,ked vam ich posielaju spravny ludia ...su aj retazovky spravne vyzeraju napr. takto:kolko si ochotny dat za s.x +ku kazdej cene nejaky ten chlapec v adamovom ruchu a thak retazovky...nevadia mi
posli do x minut x ludom a do x casu sa ti ozve tvoja tajna laska a povieti, ze ta lubi...ak do x minut neposles x ludom tak budes mat x rokov nestastia... a bla bla bla a vsetky sa koncia rovnako ...este nikto nepretrhol retaz tak to posli dalej aj ty...
Syriana: A koľko myslíš že takýchto zaručene overených receptov je tam pravdivých?
Viem že jeden čas koloval po internete dokument, kde bola rozpísaná nebezpečnosť E-čok v potravinách, dokonca boli podelené na rakovinotvorné, inak škodlivé, neškodné a podobne...
A potom som to našla medzi hoaxami s odborným vysvetlením že väčšina tých "životu nebezpečných E-čok" sú len obyčajné, vôbec nie nebezpečné látky, ktoré sú len niekde zapísané ako E + nejaké číslo.
A koľko ľudí tomu verilo a tešili sa že im prišla reťazovka ktorá sa hodí
Dodatočne som si spomenula na asi najkrajšiu reťazovú správu čo mi prišla... bolo tam varovanie že ak ju do x minút nepošlem y ľuďom, príde ma v noci zavraždiť chlapec Teddy so svietiacimi očami
Prečítal si.... Ver mi, toto naozaj funguje!!! Ja som neveril. Prečítal som, a nič som nedostal. Teraz už verím. Konečne niečo, čo funguje! Pošli ďalej 10 priateľom aby tiež nedostali nič.
....thaaaak ako...odvtedy verim uz vsetkym retazovkam.... D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vďaka vašej dobrote:
- som prestal piť Colu odvtedy ako som sa dozvedel, že sa ňou čistia škvrny na WC!
- už ani nechodím veľmi do kina, lebo sa bojím, že si sadnem na ihlu, nainfikovanú HIV!
- potím sa, lebo uz nepoužívam deodoranty ako som sa dozvedel, že provokujú rakovinu!
- už neparkujem v krytých parkoviskách, lebo sa bojím, že mi niekto daruje parfém aby ma nadrogoval a okradol!
- všetky moje úspory som dal na účet Amy Bruce, chúďa dieťa čo čaká na transplantáciu srdca už aspoň po 7000 raz (zaujímavé, že od roku 1995 má stále 7 rokov)!
-môj mobil, čo som mal dostať zadarmo stále neprišiel a ani lístky do Disneylandu!
- 21x som preložil oslavu mojich narodenín, lebo stále čakám na donášku vína zdarma a všetci moji priatelia sú na mňa naštvaní!
- zapísal som svoje meno do listu s ďalšími 3000 menami na záchranu veverice z Mozambiku, ktorá má čoskoro vyhynúť (a ktorá je vlastne taká vzácna, že žiadnu nikto nikdy nevidel)!
- dozvedel som sa po 170 raz, že MSN Hotmail mi zruší mailovu schránku, ale stále sa nič nezmenilo!
- už poznám recept ako nájsť spriaznenú dušu (stačí napísať jeho meno na papier, poškrabat si zadok a pritom sa točit v smere hodinových ručičiek okolo Renaulta 4L)
- mal som nešťastie približne 3000x a som mŕtvy 67x, lebo som nikdy neodoslal maily ďalej a už vôbec nie do 24 hodín!
Ďakujem Vám!!!
Dôležité: Ak neodošleš tento mail do 10 sekund aspoň 850 ľudom, modrý dinosaurus zožerie zajtra celú tvoju rodinu o 17:30!
Posli toto 15 ludom do 15 minut a o polnoci ti zavola tvoja najvacsia laska a uvedomi si, ze ta miluje! Je to neuveritelne, ale je to naozaj pravda!
A to mi vacsinou braskove spoluziacky posielaju... mam uz na ne nervy
Ak toto neodosles 20 ludom, tak sa do dvoch minut poseres a pogrcas.
A najtrápnejšia? Že ak neodošlem stratím svojho anjela strážneho a Boh sa na mňa bude hnevať----mimochodom som ateistka---toľko čo sa týka trápnosti.
mojqo,chcel by som vidiet twoju klavesnicu
Viem že jeden čas koloval po internete dokument, kde bola rozpísaná nebezpečnosť E-čok v potravinách, dokonca boli podelené na rakovinotvorné, inak škodlivé, neškodné a podobne...
A potom som to našla medzi hoaxami s odborným vysvetlením že väčšina tých "životu nebezpečných E-čok" sú len obyčajné, vôbec nie nebezpečné látky, ktoré sú len niekde zapísané ako E + nejaké číslo.
A koľko ľudí tomu verilo a tešili sa že im prišla reťazovka ktorá sa hodí
A konkrétne k tvojim dvom spomínaným prípadom:
» hoax.cz/cze/index.php?a...
» hoax.cz/cze/index.php?a...
ja mam F až do 20
Ak čítaš tento text, nedostaneš 10 mil. Sk.
Prečítal si.... Ver mi, toto naozaj funguje!!! Ja som neveril. Prečítal som, a nič som nedostal. Teraz už verím. Konečne niečo, čo funguje! Pošli ďalej 10 priateľom aby tiež nedostali nič.
....thaaaak ako...odvtedy verim uz vsetkym retazovkam.... D
ale uz by som bola sto krat mrtva a nestastna...
nie zeby som bola stastna,ale som spokojna...
s tym hoax je pravda,ale niekedy sa neviem rozhodnut...