Priateľke som dal retiazku. Bolo to asi pred mesiacom, mali sme ťažké obdobie a ona si ju nechcela zobrať. Pred dvoma týždňami sme sa rozišli a ona mi prezradila že už dlhšie pochybovala či ma má rada (doplo mi že preto odmietala tú retiazku). A teraz už
Nerob to... ked sa jedna holka co poznam rozisla s chalanom, on od nej pytal aj tricka a plysaky, co jej kupil. Podla mna je to trapne, kym ti ju nevrati sama, nepytaj to...
kasli na retiazku, maj svoju hrdost mne to spravila tiez jedna frajerka mala super kamosa o ktorom povedala, ze nikdy a po rozchode na dalsi tyzden sa uz drzali za ruky. Je to svonstvo, ale co uz s ludmi narobis
Zlate, strieborne ... pytaj naspat ... mozno len nema odvahu vratit ... to ze by ti ju pripominalo sa da vyriesit predajom, zalozenim ... a darovat ju inej nieje dobry napad na 100%.
chapem ta, sralo by ma to tiez. vlastne aj ja som dal babe taku sosku, co mala znazornovat nas dvoch a odvtedy som ju uz nikdy nevidel. ale... asi som aj rad, ze som jej ju dal. aspon si na mna bude pamatat a mozno aj trochu lutovat
Podľa mňa by ti ju vrátila sama ak by ju nechcela nosiť. Ja osobne by som sa nikdy neznížil na takú úroveň, aby som išiel od svojej bývalej "vyplakávať" za obyčajnú retiazku, ktorých sú plné zlatníctva, teda ovšem pokiaľ nie je s nejakým diamantom alebo si za ňu nevyvalil 5000€
Tiez si myslim ,ze nie je vhodne vypytovat sa aby Ti ju vratila. Ona je blba, ze Ti ju mohla vratit sama ked uz vedela, ze z vasho vztahu nebude uz nic. Dievca asi tiez nevedelo, co ma robit. Nechaj to tak a sustred sa na seba . Urcite si inteligentny a velmi pekny chalan, ktory si najde lepsiu ako bola ona ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aby ti ju pripomínala alebo aby si ju dal inej?
Urob to, čo sám považuješ za správne.
...
Takže ju chceš dať inej....
Mama je stále žena.
Kašli na retiazku.
V to dúfam.
Žena je žena. Byť na prvom mieste je triumf. A myslím, že je jedno či ide o manželku, tetu, mamu, sestru, kamarátku...
Nie ste spolu dva týždne. Keby mala nejaké tvoje veci, tak to si späť vypýtaj, ale toto si jej podaroval...
@2 @6 @13 @14 etc...
@10 - Opováž sa niečo také urobiť.
Reči, pche... Rob to pre seba! Pre to, že si mladý muž.
@20