A čo tak možnosť, že ani na oblečení, ani pod??? Teda, ja mám až jednu reiazku (takú striebornú s pavúčikom) a nosím ju, len keď mám výstrih... čiže nie je ani na ani pod oblečením..
hm... mám na krku tenučkú zlatú retiazku z príveskom strelca... a netuším, ako ju nosím keď ju mám pod tričkom, tak pod tričkom, keď sa nejakým záhadným spôsobom dostane na tričko, tak na tričku
A hrube retiazky nepristanu kazdemu. Hruba retiazka si ziada hruby krk. A niekoho komu nevadi, alebo kto sa neboji ze ho pre nu uskrtia, alebo mu sekerou zotnu hlavu :p
Klasickú reŤiazku nenosím, keď tak si na krk vycapím nejaký prívesok s krížom alebo keltským znakom a to nosím tak, aby mi to bolo vidno. Nech vidia, na čo mám a čo som dostala
nenosím retiazku...chm...čo nosím stále je len kožená šnúrka s príveskami čo čosi znamenajú, dostala som ich od pre mňa významných ľudí a tak...a aj to nosím na ruke a pod svetrom keď mám sveter.
na krku mi visia 4 retiazky, dve s príveskom, dve bez.... a funguje to asi tak, že vôbec neriešim, či si ich strčiť pod tričko, alebo na.... proste ako sa usporiadajú, tak sú.... to by bolo, aby som ešte aj takéto somariny musela riešiť.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
--
A hrube retiazky nepristanu kazdemu. Hruba retiazka si ziada hruby krk. A niekoho komu nevadi, alebo kto sa neboji ze ho pre nu uskrtia, alebo mu sekerou zotnu hlavu :p
tak, ako sa sama dá.. kam skĺzne