Čaute ludia, mám takú otázku. Páči sa mi také to "retro" oblečenie a podobné veci, napr. batohy atď. Keďže na Slovensku nie až populárne toto retro, tak sa chcem spýtať, kde tieto veci kupujete (TT a okolie ak by sa dalo). Pokračovanie v komentoch!
Páči sa mi napríklad riflová (ešte lepšie ak by bola menčestrová!) bunda zateplená falošnou kožušinou, ale v našich obchodoch to nie je až tak dostať. Alebo oblečenie na štýl Stranger Things. Napríklad farebné prúžkové tričká, tie sú tiež super. Alebo rôzne mom jeans - tie už sú vcelku dostať, ale myslím si, že stále ich nie je dostatočne
Tiež ma zaujíma kde sa dajú zohnať látkové retro batohy. Také tie čo sa namiesto zipsu len stiahnu šnúrkou. Ale látkový, nie kožený. A najlepšie v takej kaki alebo hnedej farbe. Viem, že sa to dá aj cez internet objednať z eBayu a podobných, ale ja to potrebujem vidieť naživo
@Fakecocacolazero Čo sú sekáče u nás, tak teda nič moc. Nemajú tam také veci, čo hladám. Povedala by som, že Blave je lepší výber asi vo všetkom, čo sa týka oblečenia. Teda aj v sekáčoch. Ale aktuálne nemám možnosť tam chodiť pravidelne nakupovať, takže hladám skôr niečo v TT
toto ludia casto nechapu. sekac nie je obchod, to je skor loteria. ludia cakaju, ze nabehnu do sekaca a vsade naokolo budu armani obleky za 2 eura. a ked nie su, tak su ludia sklamani. tam treba ratat s tym, ze dobra bude mozno jedna vec z 200 a super jedna z 1000. proste sa tam treba prehrabat a mat stastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov