Retro, retro, retro...všude samé retro Potrebovala by som nejaký eshop, kde nájdem retro oblečenie. Čo som hladala na nete, tak to obli väčšinou britské stránky. A ja sa trošku bojím kupovať odkiaľ si z Británie. Mohol by mi niekto poradiť nejaký
Ak sa bojíš objednávať cez internet .. myslím že nie je nejaký markatný rozdiel medzi Slovenskom a Britániou odr..ať ťa môžu aj tí aj tí
Ale každopádne poobzeraj sa po second-handoch kde nájdeš všelijaké staré kúsky za veľmi lacný peniaz.. A myslím tým po ozajstných second-handoch nie po tých outlet , alebo pohľadaj vintage obchody a takéto podobné srandy .. je ich veľa len treba naozaj hľadať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na , myslim ze tu nieco najdes
» www.elle.cz/Moda/Nakupy/Nej...
Ale každopádne poobzeraj sa po second-handoch kde nájdeš všelijaké staré kúsky za veľmi lacný peniaz.. A myslím tým po ozajstných second-handoch nie po tých outlet , alebo pohľadaj vintage obchody a takéto podobné srandy .. je ich veľa len treba naozaj hľadať