Ja si predstavím bodky a guličky, klobúky, slnečné okuliare, traky, červené, čierne a biele oblečenie, brošne, kvety, čierne očné linky alá Amy Winehouse, červený rúž...
RETRO- páči sa mi a žijem viac menej svoj retro život... doteraz som jazdil na archaických autách (ktoré som síce vymenil za Favorita, ale aj to je už vlastne retro) Zvyknem sa tak obliekať, na hlave rockabilly účes, aj moje vystupovanie sa mnohým mladým zdá byť archaické a retro...
všetko,čo sa spája s minulosťou je retro,ale v podstate za retro považujem len niečo,čo vzniklo,alebo patrilo do 20. storočia....staršie záležitosti by som skôr označil pojmom starožitnosť,alebo potom podľa obdobia a áno,retro mám veľmi rád a aj starožitnosti,všetky staré predmety(neznamená to,že mám doma zbierku starých nočníkov,ale...)
tak retro je dá sa povedať všetko čo už bolo pre niekoho to môže znamenať aj včerajšok.... ja si vždy vybavím taký americký kabriolet z 50-60 rokov s pochrómovanými nárazníkmi s ľudmi čo sa usmievaju....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.posters.sk/retro-humor/...
... som dosť retro človek?
A moja predstava retra?
A potom este jeden moj spoluziak .
a to, že momentálne sa všetci tvária, že je prudko moderné mať na sebe takéto veci..