@mm47 Mohol si prísť, na jedno pifko večer by si našetril a dovtedy sme sa, dá sa povedať, rekreačne-športovo vyžívali. A asi okolo pol ôsmej pricupitali chrumky zdarma, hneď dva balíčky ! Už si pozdravil Side?
@mm47 Stenatko, Bizbilio, dvaja spočiatku osamelí chlapci pomaly si vykračujúci parkom - Baggy + Bluepanter, Bakalár Nicmanenapada, Tikalok, Martusha (chrumko-zásobič), Helium (dúfam-myslím) a nakonci prišiel ešte na chvíľu Tunidlo a priniesol čerešne a koláče (čašník sa neponúkol).
@quatrefoil hej ja som dokonalý, ja sa viem hádať aj sám so sebou chcel som tú dať, ale myslím že sa nechytá do tých rokov..či? ale to je jedno, je naozaj naj
@quatrefoil vždy ma zaujímalo, či sa nezvestní z toho videa našli.
krátko potom, čo na MTV spustili klip ku skladbe, sa traja ohlásili rodinám. v nasledujúcich rokoch sa bezúspešne pátralo po ostatných. len pred piatimi rokmi sa podarilo objaviť telá dvoch dievčín z britskej verzie klipu; boli zakopané na záhrade chlapíka, ktorý ich viezol domov. roku 2008 sa v plytkej jame v koreňoch stromu v lese na okraji mesta a zároveň miesta bydliska našlo telo chlapca s priezviskom Kerze. a necelý týždeň dozadu vyšla v britskom denníku správa, že matke strateného malého chlapca z úplného záveru videa (britskej verzie) sa ozval anonym s tým, že "malý" je nažive, no na výmenu za neho požaduje pol milióna libier. o ďalšom hľadanom sa vie, že sa k rodine nevrátil, no je v poriadku. vďaka sprievodnému videoklipu ku skladbe "runaway train" bola dosiaľ vyšetrených a uzavretých zhruba štvrtina všetkých spomenutých prípadov.
asi som divna,ale mne sa viac pacia retro pesnicky ako tie nove...asi to bude tym ze kedysi mama nahravala pesnicky co isli v radiu na kazetu...a ako mala som si ich strasne rada pustala,takze to je aj taka nostalgia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A čo, klasika z 90. rokov, Scatman John
nech sa páči, túto mám od neho najradšej
@mm47 mne sa páčila aj tá moderná verzia naspievaná pre "Sucker punch"
No mohol ale bol som unaveny , prehriaty
Nie
Tak @side3 kolegyna ti odkazuje Ahoj
Kým nie prihriaty, nie je tak zle, ale chápem .
táto je naj!!
a táto je najlepšia predsa:
krátko potom, čo na MTV spustili klip ku skladbe, sa traja ohlásili rodinám. v nasledujúcich rokoch sa bezúspešne pátralo po ostatných. len pred piatimi rokmi sa podarilo objaviť telá dvoch dievčín z britskej verzie klipu; boli zakopané na záhrade chlapíka, ktorý ich viezol domov. roku 2008 sa v plytkej jame v koreňoch stromu v lese na okraji mesta a zároveň miesta bydliska našlo telo chlapca s priezviskom Kerze. a necelý týždeň dozadu vyšla v britskom denníku správa, že matke strateného malého chlapca z úplného záveru videa (britskej verzie) sa ozval anonym s tým, že "malý" je nažive, no na výmenu za neho požaduje pol milióna libier. o ďalšom hľadanom sa vie, že sa k rodine nevrátil, no je v poriadku. vďaka sprievodnému videoklipu ku skladbe "runaway train" bola dosiaľ vyšetrených a uzavretých zhruba štvrtina všetkých spomenutých prípadov.
tie jej tanečky ma vždy upútajú, aby som dopozerala video dokonca