viac sa mi páčili ich staršie songy, z nových môžem 1-2...napríklad aj taký LP si porovnaj staršie albumy s novými, je to úplne niečo iné, teda aspoň mne sa viac páčia tie staršie...
LP sem netahaj, ten novy ambum je vazne des.......
ale co sa tyka RHCP, asi to bude pravda, povodny uz nikdy nepride spat...a to je skoda, dva legendarne albumy, ktore viem dookola pocuvat komplet cele (!!!) a tak
blodd, shugar, sex, magik je uplne fantasticky album xD
Freaky Style je hm pohodicka xD oldies xD
Mother´s Milk .... ako jeden song z tohto albumiku xD pretty little dirty xD
One Hot Minute ..lubim xD totalne crazy nahravky xP (odporucam One Big Mob)
Californation ......... uuu tak na tento album netreba slov xD laska je laska xD
By The Way ... tak BTW je najviac x) na tomto albume som bola zavislaa xD (alebo este som? xD )
Stadium Arcadium .... heeey ooo listen what i saaaaaay oooo xD... hm tak je to fayn album.. ako vsetko od RHCP.. ale na "stare dobre" to nema ani zdaleka x)
no napriek vsetkemu RedHotChiliPepers ROCKS xD
Skôr by som povedal, že z albumov Californication a By The Way majú silné single na základe ktorých ľudia automaticky usudzujú, že Californication a By The Way boli najlepšie albumy. Nie som RHCP znalec, ale Stadium Arcadium je celý vpohodičke počúvateľný, aj keď taký Snow (hey oh) ani z ďaleka nedosahuje kvalitu singlov Californication, Otherside, Scar Tissue By The Way či Cant Stop. Aspoň tak to vidím (počujem ja).
Nemôžem ešte nespomenúť jeden obrovský handycap albumu Californication. Zvuk. Strašne prebudený a skreslený (podobne ako posledná Metallica). Neuveriteľne to kazí zážitok... toto pánom zvukárom nikdy neodpustím
no tak podla mna su Californication a BTW najlepsie albumy nie kvoli singlom...nie je na nich jedina pesnicka ktoru by som nemohla pocuvat dokola. na rozdiel od tych novych...napr take Tell me baby mi nic extra nehovori
tym ze som zalozila tuto diskusiu .. nehccela osm ich kritizovat za ich tvorbu ... ja na nich hm lipnem... mne sa pacia aj nove aj stare..ale na tie starsie su podla mna KVALITNEJSIE...
...Suck my kiss..mnam jedna z najlepsich... blood, shugar, sex, magik je podla man top
Pecka bola californication, ale najvecsi uspech bol cez blood sugar sex magik, tie nove sa mi zdaju komercne ale su aj tak dobre, a nove album s novym gitaristom, noo teda to bude nieco uplne odlysne, novy gitarista je velmi talentovany a vie hrat aj na klavir, v niektorych novych pesnickach sa objavil aj klavir .... uvidime ci sa dostanu na novy album.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale co sa tyka RHCP, asi to bude pravda, povodny uz nikdy nepride spat...a to je skoda, dva legendarne albumy, ktore viem dookola pocuvat komplet cele (!!!) a tak
Freaky Style je hm pohodicka xD oldies xD
Mother´s Milk .... ako jeden song z tohto albumiku xD pretty little dirty xD
One Hot Minute ..lubim xD totalne crazy nahravky xP (odporucam One Big Mob)
Californation ......... uuu tak na tento album netreba slov xD laska je laska xD
By The Way ... tak BTW je najviac x) na tomto albume som bola zavislaa xD (alebo este som? xD )
Stadium Arcadium .... heeey ooo listen what i saaaaaay oooo xD... hm tak je to fayn album.. ako vsetko od RHCP.. ale na "stare dobre" to nema ani zdaleka x)
no napriek vsetkemu RedHotChiliPepers ROCKS xD
Nemôžem ešte nespomenúť jeden obrovský handycap albumu Californication. Zvuk. Strašne prebudený a skreslený (podobne ako posledná Metallica). Neuveriteľne to kazí zážitok... toto pánom zvukárom nikdy neodpustím
No to je druhý a tretí najnovší album od nich, patrí to ozaj medzi staršie veci?
...Suck my kiss..mnam jedna z najlepsich... blood, shugar, sex, magik je podla man top