Riadite sa heslom ,,Priateľa si drž blízko a nepriateľa ešte bližšie???´´
Riadite sa heslom ,,Priateľa si drž blízko a nepriateľa ešte bližšie???´´... pretože ja tak trošku áno...ale fakt len trochu..a moju naj.kamarátku to poriadne štve..nemyslím to tak,že by som ju kvôli nepriateľovi zanedbávala alebo tak, len proste nechápe,
ja sa tým riadim... najlepšiu škodoradosť mám z nepriateľa ktorý si naivne myslí že sme najlepší kamoši a o všetkom mi hovorí .. aspoň viem jeho slabé stránky
Ale keď sa na to tak pozrieš, ako by mohol byť s tebou keď ak vás s ňou vidí často spolu a myslí si že ste perfektné kamarátky, ako by sa o teba mohol začať snažiť keď si pomyslí že je to márne keď ty by si ho nechcela lebo je tvojej kamarátky a nechcela by si jej ublížiť tým že jej ho prebereš Teda ak ma chápeš.. Byť na tvojom mieste si to s ňou vydiskutujem že síce proti nej nič nemáš ale jeho máš rada a keď si s ňou nieje ti príjemne. A snaž sa už len o ňho. Sama za seba. Inak budeš za "tú čo prebrala kamoške chalana".
@george90 ja pretvárku tak isto nemám rada,ale nemôžem jej na nos zavesiť, že ju neznášam kvôli chalanovi,to už by som to mohla dať rovno do rozhlasu..o tom takmer nikto ani netuší, a chcem aby to tak aj zostalo
@24 ja mám pocit, že keby som intrigovala,tak jej aj znepríjemňujem život a zhadzujem ju ako sa dá,nie? a ja nič z toho nerobím, prakticky na ňu viacmenej len žiarlim, ale nie tak panovačne,akože zberateľka chce ďalší úlovok do zbierky. A bojím sa,aby ho nakoniec neodkopla tak,ako tých predtým...
ok, v prvom rade - nemám nepriateľov, pokiaľ viem, doteraz som žiadnych nemala, to že mi niekto niečím vadí neznamená, že je môj nepriateľ, s najväčšou pravdepodobnosťou mi navyše vadí blbosť, za ktorú daná osoba nemôže a ergo je to môj problém...a ak je to už tak hrozný blbec alebo záporák, že mi vadí z kváziobjektívnych dôvodov, tak potom sa ním nemám prečo zaoberať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
teda, chce ma zabit nespocet ludi, ale su mi ukradnuti.
ty iba intriguješ, a to je z-l-é
ok, v prvom rade - nemám nepriateľov, pokiaľ viem, doteraz som žiadnych nemala, to že mi niekto niečím vadí neznamená, že je môj nepriateľ, s najväčšou pravdepodobnosťou mi navyše vadí blbosť, za ktorú daná osoba nemôže a ergo je to môj problém...a ak je to už tak hrozný blbec alebo záporák, že mi vadí z kváziobjektívnych dôvodov, tak potom sa ním nemám prečo zaoberať