"viete, že by nebolo správne mať sex s niekým iba tak nadržanosť nedovoli..." a v čom je rozum a v čom srdce? fakt poetický príklad...
a nie som si istá.... som trpká, cynická, hrdá a vypočítavá, zvažujem pre a proti, všetko sa snažím vyjadriť, zmerať a pomenovať, všetko analyzujem až do jadra a pred každým mám beznádejne neotrasiteľnú bariéru preventívnej nedôvery, ale asi som predsa len viac rojko a beznádejný romantik plávajúci na dúhových obláčikoch a hľadajúci dokonalosť, ktorá neexistuje. a ja viem, že sa to bije a spôsobuje mi to mierne schizofrénne stavy.
@martin182 neviem, či som to správne pochopila, ale podľa mňa autor myslel na to, že keď si v pokušení mať s niekym sex, aj napriek tomu, že by to nebolo správne, tak či sa rozhodneš na základe srdca a poddáš sa tomu, lebo danú osobu ľúbiš, alebo počúvneš rozum a odoláš, lebo by to inak bola chyba.... Dosť polopatisticky povedané, ale dúfam, že rozumieš.
@e12 jej Teba som tu dlho nevidel A to chápem to mi je jasné ale myslím že keď sa jedná o sex tak nikdy nerozhoduje srdce ale buď ten orgán dole alebo rozum
@martin182 ahoj, aj ja som ťa tu dlho neregistrovala
Fakt si to myslíš? hmmm, no ja neviem, ale stále si stojím za svojím. Podľa mňa tam rozhoduje aj srdce. Srdce ti hovorí : "áno urob to, veď ju / ho ľúbiš, tak čo rozmýšľaš?" ale na druhej strane sa ozýva rozum a on zas hovorí: "zbláznil si sa? len kvôli tomu, že ju / ho miluješ ešte nemusíš spraviť chybu"... ja neviem no, veľmi sa v tom nevyznám, ale takto to vnímam. Podľa mňa, ten "orgán" nemá s týmto nič spoločné. Ale ktovie.
@e12 no hej v prípade že niekoho ľúbiš tak je to trošku o inom, vtedy je to trošku iný svet, všetko inak berieš (inými slovami penisy a <> sú diskvalifikované [vpodstate ten princíp čo si povedala čo si povedala len po lopate slight_smile:) ale sú prípady kedy to tak nieje a na scénu nastupuje penis VS mozog ! (aspoň ja si tak skromne myslím.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale v istých prípadoch to ide len srdcom
a nie som si istá.... som trpká, cynická, hrdá a vypočítavá, zvažujem pre a proti, všetko sa snažím vyjadriť, zmerať a pomenovať, všetko analyzujem až do jadra a pred každým mám beznádejne neotrasiteľnú bariéru preventívnej nedôvery, ale asi som predsa len viac rojko a beznádejný romantik plávajúci na dúhových obláčikoch a hľadajúci dokonalosť, ktorá neexistuje. a ja viem, že sa to bije a spôsobuje mi to mierne schizofrénne stavy.
Fakt si to myslíš? hmmm, no ja neviem, ale stále si stojím za svojím. Podľa mňa tam rozhoduje aj srdce. Srdce ti hovorí : "áno urob to, veď ju / ho ľúbiš, tak čo rozmýšľaš?" ale na druhej strane sa ozýva rozum a on zas hovorí: "zbláznil si sa? len kvôli tomu, že ju / ho miluješ ešte nemusíš spraviť chybu"... ja neviem no, veľmi sa v tom nevyznám, ale takto to vnímam. Podľa mňa, ten "orgán" nemá s týmto nič spoločné. Ale ktovie.