Nikto v našej rodine nemal dlho vlasy z chlapov. Všetci majú svoje plešky a riedke vlasy. A ja som svoje vlasy miloval. A stále milujem. A chcem sa spýtať, či by som vedel zväčšiť aspoň ich objem, alebo spomaliť to padanie...
Ja som mala vždy jemné vlasy a teraz mi začali este aj dosť vypadávať, tak som si kúpila sadu(šampón, kondicionér,pena) ktorá by nato mala pomôcť. Tie výrobky sú pre rôzne typy vlasov a mali by byť aj pre mužov. Keď chceš pošlem ti na ne link. Môžeš si o nich nájsť viac informácií na internete a keď sa ti budú pozdávať môžeš ich vyskúšať.
@1@4 Transplantácia vlasov znie dobre, ale je to len dočasné riešenie pokiaľ nevie ako zastaviť vypadávanie vlasov. Na klinike si dá odobrať vlasy zo zadnej časti hlavy a následne transplantovať do kútov a postihnutých miest, kde mu už ostanú pravdepodobne natrvalo a na zvyšku hlavy mu časom aj či tak vypadnú vlasy. To bude potom vyzerať riadne blbo
Ak chces nieco na spomalenie tak by si mal zajst na kozne alebo rovno trichologiu. Ak chces nieco na opticke zhustenie tak na nete som raz videla taku vec co si nasypes medzi vlasy (myslim ze sa to vola nanogen)
A este alpecin sampon je na dedicne vypadavanie vlasov. Pouzivaju ho aj zeny, aj ja som ho kedysi pouzivala, sice nie na dedicne vypadavanie, ale trocha pomohol
alopecia androgenica ....moc s tym toho nenarobis chlapce pozri sa na princa williama ani vsetok majetok sveta mu nepomohol udrzat vlasy nahlave. Ak to mate v rodine navyse tak pokial niesi od suseda tak ta to caka tiez. masaze hlavy a specialne sampony mozes skusit samozrejme len to tiez nieje zazrak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
V tomto fóré som už písal čo pomáha mužom proti vypadávaniu vlasov » birdz.sk/forum/vypadavan...
@1 @4 Transplantácia vlasov znie dobre, ale je to len dočasné riešenie pokiaľ nevie ako zastaviť vypadávanie vlasov. Na klinike si dá odobrať vlasy zo zadnej časti hlavy a následne transplantovať do kútov a postihnutých miest, kde mu už ostanú pravdepodobne natrvalo a na zvyšku hlavy mu časom aj či tak vypadnú vlasy. To bude potom vyzerať riadne blbo