jejda neky tri zle to uz aky trapas ... toto ked vidim aj pri tych maturitnych testoch : O Panenka Maria mam tam 5 zlych odpovedi z vyse 60 hanbim sa za seba ... Ja ked som skoncil dobre v tychto karovinach bol som tomu rad a stastny ze sa mi nieco podarilo napisat a nie vy tu budete tlacit do hlavy ze ste len kusok od dokonalosti a este sa za to akoze hanbite ze nieste uplne nejlepsi ....
Tento rok nie, keďže profák povedal, že náš ročník na škole ho už robiť nebude. Ale na základnej som sa zapájala vždy a na strednej aj prvé 2 roky. Brala som to ako jednoduchý prístup k zisku jednotky, keďže pri určitom počte klokanov nám profák dával jednotky :p
volakedy som ho riesila - najprv som otipovala vsetky vysledky, potom som otvorila harok so zadaniami a precitala si na co som vlastne mala odpovedat a zvysnych 85 minut (trvalo to tusim 90, nie?) som si kreslila po pomocnom papieri
v nasom rocniku bol jeden priklad zle vytlaceny, nvm jak to vyriesa a nad nim som stravil dost casu pokym som sa presunul dalej a 2 som klvoli tomu nestihol
zabudla som si zapisat kod, takze si nemozem skontrolovat odpovede. ak niekto mate vysledky kategorie student (3. + 4. rocnik gymnazii, septima + oktava osemrocnych gymnazii), celkom by ste ma potesili
@14 najobľúbenejšia? čo? veď klokan je trapas... ako tu myslím niekto písal, je to súťaž, kde dobrý matematik pohorí a blbec so šťastím môže vyhrať (a nie, nehovorím to preto, že by som tam nejak pohorela, klokana som nikdy neriešila, stačilo mi vidieť vo co go... )
To čo?! On už bol! Tak toto je sila! Do pixla ! Wuaaa *zúri, trieska do cvšetkého naokolo* .. porazí ma.. porazíí.. nádych, výdych .. niekey ma učitelia fakt vedia nasrať, keď nám nepovedia o nejakých veciach.. .. teda.. počkať, býva to aj pre deviatakov? i ked.. nmevidim problem.. teda dovod *je lenivy na stlacanie backspace kissing_heart: preco by nemal byt.. =/
Ja som CHCELA, ale naša je*nutá matikárka, keď sme sa jej pýtali, koľko to bude stáť, stále len hovorila, že ešte nevie a nakoniec povedala, že to bude „zajtra“ (teda ako vtedy a povedala asi iba 5tich, čo sa vraj prihlásili a mňa nie, sviňa. Ona je fakt sviňa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@Lucy25 a co si vlastne bola? kadet alebo co?...
Ale dával som im email tak dúfam že mi niečo pošlú
celkovo nezaujimave
Minulý rok aj rok pred tým som mala 5 klokanov - úspešný riešiteľ, roky pred tým 4 klokanov...
Ale keďže som mimo Slovenska tento školský rok, tak som žiaľ nemohla
Šla by som na milión percent
Ako si mám zistiť výsledok keď som stratil ten kód ????