ohovaranie a ponižovanie ma len nakopne aby som sa snažila viac to sa ma nejak nedotýka , jedine keď mi niečo vytkne môjmu srdcu blízky človek ma to štve
neda sa zit bez toho, aby to s tebou daco spravilo, to je moj nazor. Je vsak len na tebe, ci ta to nakopne tak ako @1 alebo ci ta to ponizi, a budes pocitovat potrebu tie hlupe pripomienky vratit alebo sa uzavriet do seba...
tak podľa toho od koho...ak mi je ten človek srdcu blízky,samozrejme,že mi bude záležať na jeho názore,ale ak je to len nejaká babka,čo je napr."kamoška" mojej babky alebo nejakí moc múdri ľudia,ktorých hlavná aktivita je poukazovať na každý moj krok a samozrejme ho nie len patrične okomentovať,ale aj dokrášliť,tak takí ludia su mi ukradnutí. .
nesnazim sa pripustat si ohovaranie hoci od neznamej osoby k telu, ale do istej miery ma kazda negativna poznamka "rozhodi" alebo ako to nazvat.. moze mat ta druha osoba pravdu, nemusi ma pri tom poznat (moze usudit z nejakych podnetov..) a ak mi to da nejakym slusnym sposobom najavo, snazim sa s tym nieco spravit..
samozrejme, pokial ide o destruktivne ohovaranie a viem o tom, tak tu osobu poslem daleko daleko.
ak mi niekto blízky niečo vytkne alebo čo, tak sa nad tým zamyslím...ale ak ide o ohováranie od cudzích ľudí, ktorí majú vlastnú vykonštruovanú pravdu, tak to absolútne neriešim...nad tým sa maximálne pousmejem a pokrútim hlavou, je to ich realita, nie moja...
a popravde, v minulosti to bolo na dennom poriadku a bola som z toho hotová...teraz za prvé o tom ani neviem a za druhé som už voči tomu dosť rezistentná
naučila som sa s takýmito vecami vyrovnať, lebo ak sa to človek nenaučí tak sa jedného dňa zblázni a hlavne všetko treba brať s rezervou nič nebrať úplne vážne... aspoň ja to takto riešim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ohovaranie a ponizovanie voci mojej osobe ani nepoznam
ale ak majú moji rodičia nejaké pripomienky na moju osobu tak to sa ma samozrejme dotkne.
samozrejme, pokial ide o destruktivne ohovaranie a viem o tom, tak tu osobu poslem daleko daleko.
a popravde, v minulosti to bolo na dennom poriadku a bola som z toho hotová...teraz za prvé o tom ani neviem a za druhé som už voči tomu dosť rezistentná
ale určite sú aj takí ľudia, čo vedia všetko zlé od seba izolovať ...
ale keď budem bohatá, tak si najmem renomovaného psychológa, ktorý ma vylieči a potom budem konečne flegmatický optimista