Ahojte. Ako je to s rigoroznym konanim? Ked napriklad ukoncim studium s titulom Mgr. tento skolsky rok, mozem prihlasku na to rigo poslat uz hned na dalsi skolsky rok? teda v septembri? Funguje to na vsetkych fakultach rovnako,alebo su odlisne podmienky?
prihlášku si podľa mojich info netreba podávať najneskôr do 2 rokov - o takej lehote som nikdy nepočul iba lehota na predloženie samotnej práce je 2 roky od podania prihlášky...
Prihlasku mozes podat kedy chces. A ta lehota 2roky je na to aby si obhajila pracu a spravila.skusku. Teda od schvalenia prihlasky to musis vsetko do 2rokoch spravit.
zalezi od fakulty.... ja som ukoncila Mgr. a rigorozne som si robila po 7ich rokoch....... ja som mala od podania prihalsky na odovzdanie prace 12mes. ....min. rok som obhajovala.... ale fakt, kazda skola to ma ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja nechapem, ze vam niektorym neni trapne sa na vsetko vypytovat, ked sa to da v dnesnej dobe zistit par klikmi na nete :letim: