mna rihanna irituje strasne cez letnu brigadu hrali umbrellu kadzych 5 minut.. a to som niekedy robila aj 11 hodin... tak som alergicka na to trosken trosken viac.. pre mna je to taka umelo vytvorena hviedzicka... ktora pochybujem, ze ma vlastne texty... aa nemam rada ten styl.. co spieva.. sry
ja neznasam "hitovku" unfaithful, to sa nedalo vydrzat ked ju hralo pojebane radio expres cele leto 2006 a este aj nejaky cas potom... ked pocujem okamzite stisujem radio na nulu a je mi jedno ci to matke vadi a ma jedno z najhorsich umeleckych mien, sak "rihanna" to co je za meno? potom sa necudujem ze sa mi furt vybavi tyka ked to pocujem
No tak ja si spomínam na jej debutový hit Pon De Replay, ktorý mňa osobne dosť vytáčal, lebo hlas tam položila totálne otrasný a hudba bola takisto nič moc... ale potom prišla na rad druhá singlovka If It's Loving That You Want a tá ma položila na lopatky Odhliadnuc od toho, že v klipe vyzerala nenormálne super, tak z tej pesničky vyžarovala presne taká istá pohoda ako aj z klipu, a od toho momentu som jej verný fanúšik
A čo sa týka tej poznámočky o vlastných textoch, tak rád by som tu uviedol, že na prvom albume sa z jej produkcie objavili 4 skladby samozrejme v spolupráci s inými autormi ale predsa... takže táto speváčka, ktorá je mimochodom narodená o 4 dni skôr ako ja (kto pozná jej dátum tak spozná aj môj) nie je žiadna umelo vytvorená speváčka ako to bolo spomenuté.
Okrem toho, že je krásna (a tento výraz nepoužívam až tak často) má aj skvelý hlas či už v tých rýchlejších songoch (Don't Stop The Music) alebo aj v tej "otrepanej a na nervy lezúcej" balade Unfaithful, ktorá sa mne osobne páči omnoho viac ako dajme tomu Without You od Mariah Carey...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale ked ja si nemozem pomoct,proste dobre to ma vymyslene holka
A čo sa týka tej poznámočky o vlastných textoch, tak rád by som tu uviedol, že na prvom albume sa z jej produkcie objavili 4 skladby samozrejme v spolupráci s inými autormi ale predsa... takže táto speváčka, ktorá je mimochodom narodená o 4 dni skôr ako ja (kto pozná jej dátum tak spozná aj môj) nie je žiadna umelo vytvorená speváčka ako to bolo spomenuté.
Okrem toho, že je krásna (a tento výraz nepoužívam až tak často) má aj skvelý hlas či už v tých rýchlejších songoch (Don't Stop The Music) alebo aj v tej "otrepanej a na nervy lezúcej" balade Unfaithful, ktorá sa mne osobne páči omnoho viac ako dajme tomu Without You od Mariah Carey...