Ahojte chystáme sa s kamošmi navštíviť mesto Rimini. Vela som si oňom pozrel a je plné zaujímavých pamiatok ale aj iných vecí. Rovnako v jeho okolí je toho veľa k videniu. Chcel by som sa poradiť či mi neviete poradiť nejakého turistického sprievodcu k to
Ja som tam bola minuly rok a sere ma ze tam boli nejake pamiatky a ja som ich nevidela lenze ja som tam bola len na skok prespat v hotely a potm crly den na plaži a domov Tak ti vlastne newm poradit ani "/
Ako obchodný zástupca spoločnosti TravellingJew ti môžem odporučiť obľúbenú dovolenkovú destináciu-či už v minulosti,ale aj dnes-:Auschwitz-Birkenau.
Ubytovanie v útulne zariadených bunkách,skvelá strava 3x denne a skvelé kultúrne vyžitie-však len sa opýtaj svojho deda aká muzika tam vyhrávala pred hlavným vchodom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
inak neviem nič bola som tam ale v tábore a vtedy ma nezaujímali pamiatky
tá Mirabilandia je veľmi super, škoda že si nič viac nepamätám
Ubytovanie v útulne zariadených bunkách,skvelá strava 3x denne a skvelé kultúrne vyžitie-však len sa opýtaj svojho deda aká muzika tam vyhrávala pred hlavným vchodom!