aj keby som neviem koľko mala pravdu, nemám sa čo hádať a isto som v hádke povedala niečo trochu škaredé a bola som zlá a mala zlý tón a zlý hlas. takže vždy sa ospravedlním. človek sa nemá čo hádať.
ak nemam pravdu tak sa vzdy ospravedlnim. Dokonca aj ked viem ze mam pravdu ale vec za ktoru sa hadam je blbost a druha strana je prilis natvrdla aby si priznala chybu tak sa ospravedlnim ak mam tu osobu rad. Aj ked take ospravedlnenie nemyslim uplne uprimne
tak ako, nie je to pre mna ta najjednoduchsia vec na svete, ale ked som s partnerom, ktoreho lubim, tak je to pre mna vlmi dolezite, aby videl ze ak je chyba na mojej strane, priznam ju.
@gibi prečo treba? jedna vec je normálne si vydiskutovať veci, druhá je hádať sa. rozprávať sa o veciach a mať iný názor je normálne. hádať sa je blbosť, do ktorej bohužiaľ padne takmer každý.
Absolútne nie. Ak je vina na mojej strane a mám potrebu sa ospravedlniť, tak to urobím, bez ohľadu na "ego" alebo "feministickú hrdosť". :p Každá spôsobená chyba by sa mala napraviť tým, kto ju spôsobil.
nerobi..ale v pripade ze berieme za hadku vyjadrenie nazoru ktory dana osoba nevie prijat a urazi sa na to tak v tom pripade sa neospravedlnujem...Beriem to tak ze ak niekto nevie prijat kritiku a uraza sa za hovadiny nemam sa ku za co ospravedlnovat
lebo stalo sa mi uz aj take ze sme sa pohadali lebo kamoska nevedela prijat pravdu.. potom sme sa mesiac nebavili a po mesiaci prisla sama za mnou
@grietusha Máme iný pohľad na hádku. Ja si hádku nepredstavujem ako agresívnu výmenu názorov, ale takú, ktorá nie je úplne kľudná a má trocha šťavy. Som rád, keď si ľudia dokážu stáť za svojim názorom a preto sa rád hádam. A myslím si, že mám dobré argumenty, preto ma to baví.
Nerobí ale vytáčajú máaa ľudia čo ak napriek tomu že nemajú pravdu si nepriznajú chybu a aj tak sa tvária ako sú nad vecou.
Ale ja sa nehádam, ja sa vyhýbam hádkam som mierumilovný. A vyhýbam sa spoločnosti nevyrovnaných ľudí čo majú problém sami so sebou
nenavidim ludi co sa nevedia ospravedlnit za to, ze su kybersikanatori
no ale vazne, robi mi to problem v poslednej dobe, kedze kazda jedna hadka je nie kvoli mne a len je otocena proti mne
@georg21 ja vacsinou ked uz sa teda vynimocne pochytim, som zvacsa 100% presvedceny o svojej pravde a vtedy sa nemienim ospravedlnovat, ale zas neberiem to ako tragediu, neurazam sa, jednoducho to beriem ako vymenu nazorov a neprikladam tomu vyznam, no a ked zistim, ze som pravdu nemal, tak sa bud ospravedlnim, alebo to dam najavo nejak nepriamo
Úprimne? Niekedy (väčšinou ) som v tomto hrozná...asi som až príliš hrdá,alebo čo O.o nechám sa aj do HF naložiť a zničiť, ale budem si stáť za svojím ale pokiaľ je niekto, kto mi je prednejší, tak sa viem premôcť a uznať chybu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A inak asi @4
Ale hádať sa treba.
lebo stalo sa mi uz aj take ze sme sa pohadali lebo kamoska nevedela prijat pravdu.. potom sme sa mesiac nebavili a po mesiaci prisla sama za mnou
@grietusha Máme iný pohľad na hádku. Ja si hádku nepredstavujem ako agresívnu výmenu názorov, ale takú, ktorá nie je úplne kľudná a má trocha šťavy. Som rád, keď si ľudia dokážu stáť za svojim názorom a preto sa rád hádam. A myslím si, že mám dobré argumenty, preto ma to baví.
Ale ja sa nehádam, ja sa vyhýbam hádkam som mierumilovný. A vyhýbam sa spoločnosti nevyrovnaných ľudí čo majú problém sami so sebou
Keby sa dali dokupit social skills, tak sa chcem zlepsit v hadani
no ale vazne, robi mi to problem v poslednej dobe, kedze kazda jedna hadka je nie kvoli mne a len je otocena proti mne
A tebe?
@33 @34 xD