tak sa premôžem alebo dojem neskôr, ale určite nevyhadzujem, pokiaľ tomu jedlu nič nie je dojedám aj po frajerovi, len aby som to nevyhadzovala, toto mi robí naozaj veľký problém
Ked uz viem ze na 100 % to jest nebudem, tak vyhodim . U mna sa to stáva dost casto, lebo malokedy mam chut nieco jest dva dni po sebe .
A nemam ani komu prenechat kedze byvam sama. Ale ked som byvala s mamou ta dojedla vzdy vsetko, sme ju volali kontajner
Je pekne že takto rozmýšľajú ľudia, ešte keby to robili potravinové reťazce , dať jedlo ktoré nespĺňa normy ale nieje zdraviu škodlivé ( napr je po záruke, poškodený obal a pod. ) napr. tým čo majú finančné problemy alebo komukoľvek kto chce ( napríklad že by bola nejaká oddelená časť v obchode kde by bolo toto jedlo vyradené a skladované povedzme 10 dni ( a neskôr vyvezené z obchodu ) a kto by chcel mohol by si zobrať, neverím že by na SR neboli ľudia ktorým by to pomohlo, ale oni to takmer spravidla vyhadzujú.
akože väčšinou mi nič neostane ale keď áno a nestihnem to zjesť dovtedy, kým sa mi to nezhnusí, tak to úplne bez problémov vyhodím bez nejakých hlbších citov
Áno, ja sa proste ťažko zmierujem s plytvaním, úplne že záťaž na svedomie... Dnes mi napríklad doniesla kolegyňa banán v pokročilom štádiu rozkladu a bavila sa na mojej dileme, že čo s ním
@dollish ani sa nepýtaj
Ale keby som sa tento rok banánov po ich každodennom jedení neprejedol, zabezpečil by som mu zrejme dôstojnejší odchod zo sveta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale ak nebodaj hej, odložím na neskôr alebo dám dojesť niekomu inému
ved odlozim alebo sa podelim
A nemam ani komu prenechat kedze byvam sama. Ale ked som byvala s mamou ta dojedla vzdy vsetko, sme ju volali kontajner
Troska egocentricke viem... no a neviem ktoru moznost dat potom D
Ale keby som sa tento rok banánov po ich každodennom jedení neprejedol, zabezpečil by som mu zrejme dôstojnejší odchod zo sveta.