Ono je najväčší problém nadviazať vôbec nejaký kontakt, potom už ak si s daným človekom sadnem, to celkom ide, ale zas, závisí od človeka a situácie (plus momentálnej nálady, konštelácie hviezd a momentálnej populácie žraloka bieleho)
@ragdoll tak aj ja som z dediny a je tu minimalne 500 ludi priblizne v mojom veku ale problem je skor taky ze proste nejako nemam s tymi ludmi o com ... som nejaky iny ako vacsina ale neviem ako to mas ty a v akej velkej dedine zijes
@torpedo08 ja tam mám len asi do desať ľudí v mojom veku a to možno aj preháňam, len samé malé deti do 15 rokov tu máme a aj s tým málom v mojom veku sa nebavím.
.. no ja som sakra špecifický prípad dpc.. tahá sa to so mnou ťahá , a neem dokedy ešte bude toto trvať .. prvý problém jedináčik, druhý problém posobím vždy ticho (iba dojem .. a nevem ozaj ale strašne chcem , ale začať nejak odveci, nasilu abo čo .. proste ukecaný , kto vie prvý začať najdite ma a múžem meniť svoju povesť okamžite : D
Absolutne nie,prave naopak.. je to jedna z mojich najoblubenejsich cinnosti,ved co je lepsie ako spoznavat novych ludi,pocut nove historky,vyzliekat nove telo dievcata
Zoznamovanie sa nie. Ani spoznávanie. Som dosť úprimná, nemám problém hovoriť o trošken osobnejších veciach. Ale moju dôveru si nezískajú ľahko. Už nie...
mohla tam byť ešte možnosť "áno, robí mi problém zoznamovanie sa", otvorenie sa a zoznamovanie sa podľa mňa nie je to isté, otvorenie sa je širší pojem a môže ísť viac do hĺbky. zdá sa mi, že tu boli spletené dve úrovne.
prvá možnosť maximálne sedí.. proste ide o človeka. Vidím to teraz v práci novej, ako sa s niekym dokážem v priebehu pol hodiny uplne v pohode rozprávať o čomkoľvek, podpichovať sa, kludne si aj nadávať a podobne ale s hocikým aj po dlhšej dobe je to stále také formálne
alebo!! teraz mi napadá spolubývajúci.. pol roka s ním bývam v jednej izbe, denne sa vidíme a absolutne si nerozumieme, akože nehádame sa ani nič, to vôbec.. práve naopak, stále sme ticho a keď si aj niečo povieme, tak je to uplne také ako keby na úrade sa rozprávam s niekym
a predtým čo tu bol chalan než on prišiel, hneď v prvý deň to bolo uplne super, po troch dňoch sme sa v pohode poslali dpč a vynadali si a robili zle, smiali sa a podobne..
a stále túto otázku riešim poslednú dobu, či som divná ja, alebo tí okolo mňa keď s hocikým ani po dlhej dobe neviem vôbec prelomiť ľady
zoznamit mi nepride tazke... teda viem, zeniektori maju problem sa len tak bavit s hocikym na ulici o hocicom... ale mne ked pride niekto zaujimavy, a proste pri niektorych ludoch som taka, ze im dokazem toho dost pvoedat, aj ked ich poznam jeden den, ci hodinu... za to ako tu pisala aj @h8u so spolubyvajucou si nemam moc co povedat, sme proste ine osobny, nehovorim, ze sme si nesadli, ale nie je to moja kava ...
NIekedy verim viac cloveku co poznam tyzden, ako cloveku co ho poznam roky ... zavisi od toho clvoeka a od toho ako ho beriem a aky mam z neho pocit
Záleží od toho aké zoznamovanie..pracovné, osobné a pod. Kedysi som mal problem s novými ľudmi, ale postupom času už ani nie, pracoval som v rôznych oblastiach kde bola dôležitá komunikácia s ľudmi a časté zoznamovanie, ale skôr povrchové čiže pracovné..teraz pracujem taktiež s ľudmi a tam je neustále niekto nový tak sa denno-denne zoznamujem..ale ako som spomínal povrchovo..Ale nájde sa asi z celého pracovného kolektívu možno dvaja ľudia čo s nimi komunikujem častejšie čiže su mi bližší..Záleží tiež od toho druhého človeka aký je typ, veľa závisí od komunikácie medzi ľudmi..tak že nie nerobí mi problém sa zoznamovať, spoznávať nových Ľudí, a čo sa týpa pripušťovania si k sebe veľmi málo a zväčša si odhadnem človeka a zatiaľ ma to nesklamalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A keď si s niekým nesadnem tak ho proste nemám potrebu spoznávať =P
ked je daka velka akcia ze vela ludi v uzavretom priestore tak do par hodin poznam polku ludi a uz niekomu rozpravam picoviny
ale nelubim sa zblizovat
Ono je najväčší problém nadviazať vôbec nejaký kontakt, potom už ak si s daným človekom sadnem, to celkom ide, ale zas, závisí od človeka a situácie (plus momentálnej nálady, konštelácie hviezd a momentálnej populácie žraloka bieleho)
alebo!! teraz mi napadá spolubývajúci.. pol roka s ním bývam v jednej izbe, denne sa vidíme a absolutne si nerozumieme, akože nehádame sa ani nič, to vôbec.. práve naopak, stále sme ticho a keď si aj niečo povieme, tak je to uplne také ako keby na úrade sa rozprávam s niekym
a predtým čo tu bol chalan než on prišiel, hneď v prvý deň to bolo uplne super, po troch dňoch sme sa v pohode poslali dpč a vynadali si a robili zle, smiali sa a podobne..
a stále túto otázku riešim poslednú dobu, či som divná ja, alebo tí okolo mňa keď s hocikým ani po dlhej dobe neviem vôbec prelomiť ľady
Zoznamim sa lahko, ale pripustim si iba tych, ktorym dokazem verit.... F
ale nevyhľadávam nových ľudí...
NIekedy verim viac cloveku co poznam tyzden, ako cloveku co ho poznam roky ... zavisi od toho clvoeka a od toho ako ho beriem a aky mam z neho pocit