naozaj, aj keď niekedy mi napadá, či to neni len taká pseudoradosť, jednoducho či si nejako podvedome "nekupujem odpustky".. možno mám len pocit, že keď ja pomôžem niekomu inému, nejako sa tým zrušia moje zlé skutky alebo tak niečo, fakt neviem.. pretože som v živote porobila aj veľa zlého a nejde mi do hlavy, prečo by nejaký človek na jednej strane bol po lopate povedané veľmi dobrý a na druhej strane zlý..
Ako komu, ak je to niekto na kom mi záleží a mám pocit, že aj druhému na mne tak nie, ale ak myslis, ze mama rozkaze, ze povysavaj tak to mi nerobi radost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ďakujem za ľudí, ktorí zdieľajú rovnaký cieľ
ďakujem aj za tých, ktorí to nezdieľajú
a pamätajte, žiť sa dá aj inak!
Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.
Zbohom
dobre cau...
a pomahat druhym mam v krvi
naozaj, aj keď niekedy mi napadá, či to neni len taká pseudoradosť, jednoducho či si nejako podvedome "nekupujem odpustky".. možno mám len pocit, že keď ja pomôžem niekomu inému, nejako sa tým zrušia moje zlé skutky alebo tak niečo, fakt neviem.. pretože som v živote porobila aj veľa zlého a nejde mi do hlavy, prečo by nejaký človek na jednej strane bol po lopate povedané veľmi dobrý a na druhej strane zlý..
Osobne si myslim ze keby to bolo ohodnotene bolo by viacej ludi co by pomahalo narazam na dobrovolnictvo.
Konečne niekto, kto vie povedať 'nie' sociálnym sieťam a 'áno' Bohu.