Robí vám radosť, teší vás keď má niekto problémy alebo sa sťažuje?
Celkom často,či na internete na rôznych stránkach alebo v realite sa stretávam s tým,že keď sa niekto na niečo sťažuje zo svojho osobného života,alebo čo sa jeho života dotýka,sa stretne skôr s výsmechom,urážkami,posmeškami miesto rád, pomoci či podpory
Nie je to radost ale no ako to povedat som rad ze existuje niekto kto je na tom podobne ako ja a mozeme si o tom pisat blbo povedane ale neviem ako inak to povedat
@mezomus Wau, to je geniálna rada, nesťažovať sa a riešiť. Ty by si mal pri najbližšom zasadaní OSN určite vystúpiť ako hlavný rečník, tvoje rady vyriešia vojnové konflikty i všetky ekonomické a enviromentálne problémy.
Akože nerobí mi to radosť ale dnes mi to zdvihlo náladu. Celkovo som bola v dosť veľkej nepohode mysliac si že mam dojebany život... potom mi zavolala kamarátka a po tom čo sa mi sťažovala aky ma ona dojebaný život tak som si ja uvedomila že som dosť v pohode a teda tento krát ma to potešilo ( nemyslím radostne ale útecha pre mňa )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
sak hu givz a fak? kazdy je strojcom svojho stastia, tak nestazovat sa a riesit kua!
ked sme pri tom, pomohlo niekomu niekedy stazovanie?