@salora Ani ja nemám rada mikrovlnku, jediné čo v nej robím je maslový popcorn. A hej, v kine je to otravné, ale kedysi som si ho nerobievala, tak som vždy bola nadšená, keď som si ho mohla dať aspoň v kine
@majmarad My máme spoločnú na chodbe na koleji, predtým som si ho robievala len zriedka, ale teraz som si na to úplne zvykla Hlavne na ten maslový, ten je úplne super! Chutí mi to viac ako chipsy a je to omnoho lacnejšie Balenie stojí nejakých 6 korún a je tam toho kopa.
chýbajú ďalšie možnosti.
málokedy jedávam pukance, ale Radšej si ich spravím doma v hrnci. Lepšie ako v mikrovlnke v Kine neviem, tam si nikdy nekupujem, do kina často nechodím, ale jesť v kine mi príde vulgárne. Aspoň malá kultúra by mala byť. Pokiaľ je doma sám človek, alebo s pár kamarátmi to je iné ako keď sto ľudí okolo teba chrúme
ano ale nezabudnem ako naucil brat robit popkorn v hrnci to som bol este na zakladke dnes som uz taky dobry popkorn nezohnal, vzdy bol moc tvrdy ale keby zozenem gut kukuricnu uz by som si v mikro nikdy neurobil, malo to svoje caro co mi aj chyyyba
@majmarad hej, je to zaujimave, ale paci sa mi to viac ako internat. Internat mi neviem preco pripomina slovo koncentrak :/ Naviac prve 4 diely Harryho Pottera som citala v cestine a tam boli rozdeleni vsetci do styroch koleji, tak sa mi to tak zapacilo a pripomina mi to HP v slovencine si uz nepamatm, ako to bolo, zeby klubovne? Asi nie, ale nechapem, ako som mohla zabudnut
Dodnes si pamätám, ako som 1.x robil mikrovlnné pukance Pozerám na návod:
,,1. Vložte vrecko na tanier mikrovlnnej rúry označenou stranou nahor"
Tak som zobral plastový tanierik do mikrovlnky, dal naň tie pukance a mikrovlnil štandardne asi 3 minuty. Tanierik to ale beznádejne neprežil a roztopil sa + mikrovlnka ešte nejaký čas zapáchala od zhoreného plastu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kupujem normalne zrna kukurice a pukam ich v hrnci na sporaku
málokedy jedávam pukance, ale Radšej si ich spravím doma v hrnci. Lepšie ako v mikrovlnke v Kine neviem, tam si nikdy nekupujem, do kina často nechodím, ale jesť v kine mi príde vulgárne. Aspoň malá kultúra by mala byť. Pokiaľ je doma sám človek, alebo s pár kamarátmi to je iné ako keď sto ľudí okolo teba chrúme
,,1. Vložte vrecko na tanier mikrovlnnej rúry označenou stranou nahor"
Tak som zobral plastový tanierik do mikrovlnky, dal naň tie pukance a mikrovlnil štandardne asi 3 minuty. Tanierik to ale beznádejne neprežil a roztopil sa + mikrovlnka ešte nejaký čas zapáchala od zhoreného plastu