Robievate pred partnermi také "každodenné nechutnosti"?
Myslím tým napríklad či pred frajermi/kami grgáte, prdíte, vytláčate si vyrážky. Mne osobne to príde celkom normálne, však sme ľudia, ale brat si vraj pred frajerkou, s ktorou bol skoro 3 roky, nikdy neprdol, negrgol, je to podľa neho nechutné a netolero
raz som si pred chalanom grgla horšie ako chlap....chytil záchvat smiechu ako si myslel že som totálne žieňa a ja tak uvalím...takže to nie je také strašné
vytlacanie vyraziek to nie, sice ja si nevytlacam, lebo nemam co ....... ale to prve a druhe... no obcas sa stane kazdemu, urcite ale nie naschval a ako nejaky chlap v krcme
jasnee grgnut som si grgla prdnut sme hrali sutaz v prdeni ale to ked sme boli este deti... a vyrazky sme si vytlacali navzajom ....okrem ineho nepovazujem to za trapas ale je to mozno viac menej nechutne--- vzdy je to celkom haluz
grgám iba občas, z piva a kofoly mi to ide samo, on mi vie vygrgať aj meno, no väčšie nechutnosti nerobím, aspoň pred ním nie myslím že by sa nikto nerozišiel s partnerom preto že si pri ňom grgol
@mirkova ja som pred Erikom až moc ľudska...vrchol intimity sme dosiahli, keď videl moje hovno manželia po 30-tich rokoch môžu isť do riti, intimita je krasna
@whatsername8 - pamätáš na tú scénu v Sex v meste, keď si Carrie prvýkrát prdla pred Božským?
a ja si tiež občas poprdkám, občas aj tak nahlas a smradľavo ale nemyslím, že by mal Martin problém ale ide o toho môjho brata - nie je to divné, že sa hrajú na vážny vzťah a pritom pred sebou nedokážu robiť ani takéto prirodzené veci? ma to normálne zaráža, však spolu trtkajú, pchá jej ho kade-tade, putá a bičíky na dennom poriadku a hanbí sa pred ňou grgnúť??? to už kde sme?
@mirkova hej, pamatam...vtedy som jej mala chuť pridrbať a uvedomila som si, že Carrie nie je až taka užasna. aby sa dospela, takmer 40-ročna žena hanbila za to, že si pred niekym prdne? je to sice serial a navyše americky, ale aj tak
s tou intimitou je dosť problem, preto som rada, že mi to nevadi a že je Erik prasa
my sa s frajerkou niekedy dokonca predbiehame kto silnejsie a lepsie grgne..minule sme sutazili kto lepsie vygrga urcite slova, etc aj co sa tyka prdenia tak, to je uplne normalka..obcas si tiez pukne nad urcite db
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
prdnúť no čo ja viem, ešte mi pri nom nebolo treba a vyrážky nemáme ani jeden
lebo niektorych nechapem.....nohy mu roztiahnete tak, ze vam vidi hadam az do krku,ale grgnut je vam nechutne.....potom tie vztahy stoja za PR smiley:
...Btw... ked si nadrzany, alebo ju milujes nie je co riesit...
a ja si tiež občas poprdkám, občas aj tak nahlas a smradľavo ale nemyslím, že by mal Martin problém ale ide o toho môjho brata - nie je to divné, že sa hrajú na vážny vzťah a pritom pred sebou nedokážu robiť ani takéto prirodzené veci? ma to normálne zaráža, však spolu trtkajú, pchá jej ho kade-tade, putá a bičíky na dennom poriadku a hanbí sa pred ňou grgnúť??? to už kde sme?
s tou intimitou je dosť problem, preto som rada, že mi to nevadi a že je Erik prasa