Na reznoch som mala najradsej trojobal, ktory som volala kozusinka, tak mi vyprazala len zmiesanj muku s vajcom a struhankou take lowcostove dieta som bola
Noo.. Musela mi malickom suchat a zatlacat na oblast medzi malickom a prstenickom na nohe. (to bola moja zavislost a robilo mi to hrozne dobre a stale aj robi ale uz si to robim sama)
- a potom uz take nechutne veci
@slackerbitch to aj jaa a nasi to robili aj tak ked ostalo vajce a struhanka pri vyprazani vidiis a ja rozmyslam ze ako sa zbavit struhanky
alebo este som strasne lubil najlacnejsiu cokoladu aku mali a mama sa hanbila mi ju kupovat ze co si predavacky pomyslia ze co je to za matka ze kupuje taku cokoladu
@patrixo ja som vždy zjedla celý adventný poľský kalendár co nám rozdávali na Mikuláša v škole nikto to nejedol a všetci to vyhadzovali ale ja som proste zjedla vždy všetko čo vyzeralo ako čokoláda takže vpohode
Kakauko do môjho markízáckeho hrnčeka na kakauko a keď som ju budila ráno, že chcem jesť tak vstala a spravila mi jesť a na nič akože nejak extra špeciálne si nespomínam, čo ja viem, nemala som také hviezdne maniére asi jedla som skoro všetko doradu takže mi ani nič špeciálneho nedávala jesť...
ked som nechcel zjest dakedy obed, tak mama dala jedlo do takych tanierikov, ktore mali rozne obrazky a postupne kazdym sustom sme ten obrazok odkryvali a mamka hovorila nejaky pribeh a nakoniec som ten obrazok chcel vidiet cely tak som zjedol vsetko
nerobila, ak som niečo nechcela jesť, tak mi povedala budeš tu sedieť dokým to nezješ a nič iné dneska nedostaneš, iba omastený chleba s cibulu!!!! a ja som strašne plakala, lebo cibuľu som strašne nelúbila a musela som ju zjesť, tak som tam sedela asi hodinu a plakala nad cibuľou, ale keď mama odišla, tak som ju hodila do koša a podhrabala som ju pod ostatné odpadky, aby ju nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
- a potom uz take nechutne veci
alebo este som strasne lubil najlacnejsiu cokoladu aku mali a mama sa hanbila mi ju kupovat ze co si predavacky pomyslia ze co je to za matka ze kupuje taku cokoladu
ruky prec od mojej mamky ty zakerny koronavirus!