Napísala som blog o blondínkach a dala tomu blbý dej len preto,že či sa mi článok dostane niekde to top...je tam niekde medzi nimi a vidíte? ked napíšem kravinu a všetci tomu uveria každý to číta,ked napíšem normálny blog tak si ho prečítajú možno dvaja..
klasický problém tuctových blogerov a takých, čo nevedia písať, a nedokážu si to pripustiť...
aby si bola top, musíš byť buď dobrá (so "statusom" a fanúšikmi sa nikto nenarodil, každý sa k tomu postupne prepracoval buď vlastnou šikovnosťou alebo kontroverznosťou), alebo musíš byť totálne zlá a provokovať tým tak tých normálnych...
heh, keby len blogy dnesny svet je cely taky, vsak sa pozri na televiziu alebo radio... co narobis, bud podlahni alebo sa na to vyser a chod proti prudu
necitam a nepisem blogy ale tak je to vo vsetkom ze tie najlepsie neznamenaju tie najuspesnejsie.. druha vec..kto urcuje co je dobre a co nie? podla mna len zavidis tym "uspesnym" a sere ta ze si ta nikto necita.. podla mna su na svete dolezitejsie veci ako stupidny blog..
Keby som sa chcel dostat do topky , za mesiac tam som. Viem aj komerne uvazovat..... ale nechcem
Blog so skutocnou pointou , ktory vie aj niekomu prehovorit do duse si vyzaduje cas...... a od mladezi , ktora je leniva premyslat a vo volnom case vyhladava len pobavenie ani necakam, ze moje blogy bude citat nejak vysokofrekvencne.......
+ k tomu este prihodim, ze sa zaoberam tematikou (prevazne), ktora nie je az tak kazdemu po srsti......
ale je to pravda, do TOP sa vacsinou dostavaju blogy, ktore vacsinou nic neriesia a su to take hluposti, ze ma z toho az oci bolia. zato kvalitni autori ostavaju v uzadi a nikto ich necita...
az rozmyslam, ze napisem blog, ako som sa ja raz dostala do TOP a ako som sa potom citila vyslovene zle. netesilo ma to, skor naopak, deprimovalo ma to... a ne ze sa dostanem zasa do TOPiek -.-
Tiez som si to uz vsimla... Myslim, ze TOP blogy / fora / fotky / whatever by sa nemali hodnotit podla mnozstva komentov k teme, ale podla kvality toho, co je napisane. Lenzo to by sa tvorcovia stranky museli obtazovat a citat ich...
Ja osobne som sa tiez dostala so TOPiek s mojim uplne prvym a zatial aj jedinym clankom, ktory som napisala za 10 minut, v zachvate zurivosti na MHDcku. Na druhej strane kamaratka, ktora sem prispieva uz rok bola v TOPkach prvy krat zaroven so mnou... Nemyslim, ze akurat ja som si to zasluzila, popri tom mnozstve lepsich blogerov.
ja sa na TOPe smejem. že sú ľudia schopní reagovať na debilné blogy takýmto debilným spôsobom. vôbec sa tomu nedivím keďže trištvrtina autorov, ktorí sú rádoby kvalitní kvôli čítanosti nesiaha reálnej kvalite a originalite ani len po malíček na nohe (keby nejaký mala).
ja si čítam tých, ktorým som fanúšikom, občas niekoho objavím a som tomu potešená. tými takzvanými "vrcholovými" literárnymi počinmi sa tu nevenujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a je na svete viac dementov, ako tých, čo čítajú čo treba
aby si bola top, musíš byť buď dobrá (so "statusom" a fanúšikmi sa nikto nenarodil, každý sa k tomu postupne prepracoval buď vlastnou šikovnosťou alebo kontroverznosťou), alebo musíš byť totálne zlá a provokovať tým tak tých normálnych...
Blog so skutocnou pointou , ktory vie aj niekomu prehovorit do duse si vyzaduje cas...... a od mladezi , ktora je leniva premyslat a vo volnom case vyhladava len pobavenie ani necakam, ze moje blogy bude citat nejak vysokofrekvencne.......
+ k tomu este prihodim, ze sa zaoberam tematikou (prevazne), ktora nie je az tak kazdemu po srsti......
az rozmyslam, ze napisem blog, ako som sa ja raz dostala do TOP a ako som sa potom citila vyslovene zle. netesilo ma to, skor naopak, deprimovalo ma to... a ne ze sa dostanem zasa do TOPiek -.-
Ja osobne som sa tiez dostala so TOPiek s mojim uplne prvym a zatial aj jedinym clankom, ktory som napisala za 10 minut, v zachvate zurivosti na MHDcku. Na druhej strane kamaratka, ktora sem prispieva uz rok bola v TOPkach prvy krat zaroven so mnou... Nemyslim, ze akurat ja som si to zasluzila, popri tom mnozstve lepsich blogerov.
(Nemenovaná, aby sa malapohroma náhodou neurazila )
ja si čítam tých, ktorým som fanúšikom, občas niekoho objavím a som tomu potešená. tými takzvanými "vrcholovými" literárnymi počinmi sa tu nevenujem.