Ja idem rozdielovky robiť od zajtra a celý týždeň. Niektoré skúšky som už mala, teda.. len tie najľahšie, takže vtedy žiaden stres nebol.. teraz sa stres dostavil už riadne.
Vy ste už niekedy robili rozdielovky? A aké máte s tým skúsenosti? Boli aj
ano robil, vsetci ucitelia akosi pochopili ze som bol rok mimo a trosku polavili, akurat u triednej to bolo trochu horsie ---> 4 zo SJ, ale tak zabijem sa kvoli tomu?
@4 keď si napr. pol roka (alebo rok) v zahraničí a chceš pokračovať v štúdiu s tou istou triedou, tak robíš rozdielové skúšky z toho, čo sa oni naučili za ten čas, čo si tam nebol.
áno robila som rozdielové tiež tak skoro celý týždeň (z 13 predmetov tuším..niektoré som urobila ešte koncom Júna..z informatiky. HVS a také ľahšie..)..bola som v Írsku celý rok tak som musela..učitelia boli fajn, brali ohľad na to že som tam nebola celý rok..skončila som vyznamenaná..bol to riadny stres ale mala som na všetko obrovské šťastie..doslova
@zeriavka aj ja som tie ľahšie robila koncom júna, začiatok júla a teraz mám ostatok (dejepis, chémia, fyzika... juchúúúú!).. a dúfam, že aj ja budem mať obrovské šťastie!
@13pupa13 moje kamošky robili väčšinou len z 3 predmetov..slovina a ešte dva ktoré nemali v Írsku..im to uznali (mne uznali len neminu a aglinu)..horšie bolo to že tak či tak sa to museli naučiť lebo to potrebovali na matury..ja som si na matury vytiahla témy z tretieho ročníka ale zvládla som to..hlavne to že na mature z angliny som v pohode kecala..a kde si bola?
@zeriavka... the same here.. proste jedna baba z bilingválneho gympla robí tiež iba 3 skúšky a ja musím všetky, lebo riaditeľ povedal.. čo je trochu nespravodlivé, ale tak čo už.. nejako to dám a hotovo! musím to dať!
bola som v Dánsku na pol roka.
a hovorila som tam po anglicky a musela som robiť skúšky z angliny . čo nebol teda problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@najivna.. jasné, že poviem ... zatiaľ dobré skúsensoti, čo som mala skúšky...ale tento týždeň.. och joj...
bola som v Dánsku na pol roka.
a hovorila som tam po anglicky a musela som robiť skúšky z angliny . čo nebol teda problém.