ako taký jeden fakt, v USA filmoch je to časté, lebo majú automatickú prevodovku (používa ju väčšina vodičov), ale na slovensku sa používa prevažne manuálna...
@flyinbirdie Všeobecne keď povieš "svojmu partnerovy" platí to pre pomenovanie oboch pohlaví. Mala si napísať "svojmu frajerovi" alebo začať otázku "Dievčatá robili..."
@flyinbirdie No koľko vecí si ja nedokážem predstaviť. Ako napríklad že : Sedím vedľa ženy ktorá šoféruje. Ešte natoľko svoj život milujem aby som to nerobil
Nechce sa mi to tu rozpisovať, ale zažil som situáciu, kde jeden debil s frajerkou takmer nabúrali do chatky, v ktorej sme boli ubytovaní na koncoročnom výlete... Našťastie ten týpek zabrzdil a keď nás volal aby sme mu pomohli vytiahnúť auto, tak si zapínal nohavice... Takže čo asi mohli robiť Baba bola vyhúkaná, ako niekto, komu len kúsok chýbal k tomu, aby mu zlomil airbag väzy (ak tam airbag vôbec mali) :/
Je to maximálna nezodpovednosť, navyše títo boli ešte aj opití (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@1
@mm47 ty ozembuch ma aspoň linkuj keď už hovoríš o mne, chcem vedieť čo sa o mne šušká
@purpledrug666 vidíš nevýhody vzťahu so zázrakom birdzu ešte doznievajú popularita no
inak ja som ale, až s dvoma zázrakmi
Mimochodom partnerovi by to nemalo byť spisovne?
ano partnerovI máš pravdu
myslím, ak si dobre pamätám také niečo tam bolo a nedopadlo to dobre
Je to maximálna nezodpovednosť, navyše títo boli ešte aj opití (ach)
nazov fotky bol "jedna z mala znamych vyhod automatickej prevodovky" a je ich este vela