Zdravim, mate niekto skúsenosti s dištančným ing. študiom na odbore Robotika na FEI ? Teraz končím bakalára na MTF STU a je to podobný odbor ako študujem tak premýšlam ist tam .
kamo ani nevahaj a pod, je to studium snov! Aj ked ti poviem narovinu, ze ludia z inych skol (aj z tvojej) byvaju casto tak neschopni, ze aj toto pre nich je obcas tazke, ale celkovo je to almazia
no strednu mam elektrotechniku, bakalarske statnice mam z predmetu "priemyslene roboty" . Studium mi nerobi problem, Matika 1,2 som spravil na A, aj Termomechaniku atd. este mi aj prospechove stipendium dali. Len ma zaujima ako je to s tým distančným ?
Pozeral som že je škola v piatok, pre pracujuceho trocha problem aj mam zatial flexi pracovnu dobu. Doteraz mam skolu hlavne soboty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
sorry ak nie
ak mas nejake otazky, napis ts
Pozeral som že je škola v piatok, pre pracujuceho trocha problem aj mam zatial flexi pracovnu dobu. Doteraz mam skolu hlavne soboty.