nojó Rokenrol môže byť aj Elvis aj Ganzike ..Ja mám skôr asociácie pre to druhé, aj keď tu bol bigbeat, rock n´roll, rock..jedno vzniklo z druhého..ale teraz skutočne neviem k čomu sa mám prikloniť..sex, drogy a rokenrol mi celkom sedia k takému Guns Hoci Elvis bol tiež narkoman..
no troska som sa zamotal aj sam...tak ja to berem tiez tak ze vsetko to punk,grunge atd je rock n roll..ono to je vsetko od toho nie? ale ja tiez guns n roses a Jimi Hendrix to je taky blues rock asi...a riadi sa niekto tym ze sex drugs and rock n roll??
new york dolls si najdite...gunsnroses inspirovali...dneska tazko niekto sex, drugs, rocknroll, kedze je ina doba...vtedy bolo setko lacne a mohlo ti to byt jedno ci na nieco mas alebo nie
jasne ze gunsaci..a je plno kapiel takych,najma tie starsie pochopitelne..z nich najviac kiss,led zeppelin a ac/dc i ked to nie az tak rocknroll,ale..predsa len..tie casy..mnaaam
@16 AEROSMITH si zaslúži viac ako tvoje tri hviezdičky!
ako píše @ink -najprv bol Elvis a Bill Haley(to sa považuje za rock n´roll) potom bol bigbeat - The Beatles..a potom sa začala šíriť rocková osveta so Stones a Pink Floyd(artrock) a začalo sa to rozrastať o novšie a novšie štýly a odnože rocku..potom prišiel punk..a táák ďalej..
(Myslím že vás mätie to že prvá asociácia pri Ganzike je sex, drogy a rokenrol-ale guns do toho obdobia nespadajú..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pod rock'n roll si vybavim sinattru alebo elvisa a nejaku diskoteku
hm a ja rock n roll milujem
a co tak najviac? hmm....uz spominany guns, momentalne mam v usiach napriklad alicea coopera , ramones....ja neviem pocuvam toho nesktuocne vela
ROCK N ROLL
TOM WAITS*****
LORD BISHOP *****
LIVING COLOR *****
HENDRIX********
ZEPPELIN****
AC DC****
ZZ TOP *****
AEROSMITH ***
ale aj audioslave , red hot chili peppers ,bad brains ,rage against the machine je ROCK N ROLL
PS. FUCK OF ELVIS !!! To možeš si rovno pustiť Karla Gota
Zavisi od toho, co do toho radite
ale žáner rock n' roll a jeho predstavitelia sú napr:
Elvis Presley
Fats Domino
Chuck Berry
Little Richard
The Everly Brothers
Buddy Holly & The Crickets
Jerry Lee Lewis
Bo Diddley
Bill Haley & The Comets
a zo začiatku aj Beatles
ako píše @ink -najprv bol Elvis a Bill Haley(to sa považuje za rock n´roll) potom bol bigbeat - The Beatles..a potom sa začala šíriť rocková osveta so Stones a Pink Floyd(artrock) a začalo sa to rozrastať o novšie a novšie štýly a odnože rocku..potom prišiel punk..a táák ďalej..
(Myslím že vás mätie to že prvá asociácia pri Ganzike je sex, drogy a rokenrol-ale guns do toho obdobia nespadajú..)
AC/DC