aj vy ste si všimli že v poslednej dobe nám zatvárajú podniky? kam sa chodíte teraz bavit? napríklad taký dežmár dosť im zdraželo pivo keď to tam prerobili...xodíte tam aj tak?
vy sa mate, bratislava... keby tak aj u nas boli nejake normalne podniky nie len pre samych hip-hoperov, diskofilov a podobnych -filov... nevravim ze neamme ale aj tak
Podla mna randal je super...jedno z poslednych miest kde mozte zajst na kvalitny koncert..myslim že by sme za to mali byť vdacní, lebo ked ich to uz tam prestane baviť tak zachvilku uz vazne nebudeme mat kam chodit
kks dezmar, je to diera, ale chodia tam pekne baby...ostatne podla jednoho kamarata je to bordel zadarmo
Ale zaraza ma jedna vec, ze tam pri jednom stole zvyknu sediet emaci a nackovia... to su vzdy vsetci taky spity? Sranda bola ale na silvestra, pozoroval 13-14 rocne dievcatka ako chodili kazdych 5 minut blit na zachody...
Najlepsi podnik je ale pivo z Carrefouru a prisne utajene miesto pobliz Polusu
dežmar pajzel,orient eče väčší navyše s nechutnou kofolou...Randal je pohoda,ale žeby tam boli v pohode hajzle? nezdá sa mi.. alebo to prerobili od kedy som tam bola naposledy????
Dežmar je detský pajzel, ale dá sa tam zabaviť na tých pseudoemáčoch a podobných srandistoch
trápne ako si tamojší -násťroční zakladajú na počúvanej hudbe a oblečení
cítim sa tam až nadradene ked kuknem na nich jak to s nimi plieska a na seba jak som nad vecou
najväčšia komédia je ako si všetci spievajú Blink či Nirvanu alebo ako sa všetci objímajú s tým ktorý príde ku stolu, aj ked odchádza
niekedy by som išiel s kamošmi (civili, žiadni metláci a pod.) do toho dežmáru sa naložiť, ale oni sa nenechajú prehovoriť, to by bola teprve zábavička pre miestnych
inač som sa ešte nestretol s otvorenými prejavmi nesympatie voči mojej osobe, žiadny útok ani nič, čiže v pohode každý pokecá
raz sa mi jeden pri pisoároch prihovoril, odpovedal som mu že močí do nefunkčného pisoára, len mávol rukou
V BA dobrý podnik metalový...hahaha...u Draka su feťáci v Oriente malé temné deti dežmár je pajzel a Randal je punkáčska diera a že vraj dobré koncerty...by mali v prvom rade zvukára vymeniť a dobrý metalový koncert je tam tak 2 krát za rok....Je to bieda....
Dežmar, Randal, Orient... už by som tam nešiel ako sa hovorí podniky robia ľudia Neviem či som vyrástol alebo len zblbol ale skrátka v takýchto podnikoch sa necítim už dobre, radšej v nejakom neutrálnom ničím nezaujatom podniku...Kto sa chce lacno ožrať a zbaliť 14ku, poprípade vyfasovať od nejakého nacka tak možno správna voľba Ešte taký Aligátor spomeniem, tiež rockový klub dajme tomu, ale ľudia tam chodia rôzni, žiadne také že len určite skupinky ako temní/punk/nackovia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale zaraza ma jedna vec, ze tam pri jednom stole zvyknu sediet emaci a nackovia... to su vzdy vsetci taky spity? Sranda bola ale na silvestra, pozoroval 13-14 rocne dievcatka ako chodili kazdych 5 minut blit na zachody...
Najlepsi podnik je ale pivo z Carrefouru a prisne utajene miesto pobliz Polusu
alebo potom u mna doma ked si otvorim pifko a pustim nejaku rockovu/metalovu muzicku dokonca ani vstupne neplatim
trápne ako si tamojší -násťroční zakladajú na počúvanej hudbe a oblečení
cítim sa tam až nadradene ked kuknem na nich jak to s nimi plieska a na seba jak som nad vecou
najväčšia komédia je ako si všetci spievajú Blink či Nirvanu alebo ako sa všetci objímajú s tým ktorý príde ku stolu, aj ked odchádza
niekedy by som išiel s kamošmi (civili, žiadni metláci a pod.) do toho dežmáru sa naložiť, ale oni sa nenechajú prehovoriť, to by bola teprve zábavička pre miestnych
inač som sa ešte nestretol s otvorenými prejavmi nesympatie voči mojej osobe, žiadny útok ani nič, čiže v pohode každý pokecá
raz sa mi jeden pri pisoároch prihovoril, odpovedal som mu že močí do nefunkčného pisoára, len mávol rukou
tragédia dežmaru sú toalety
ale chýba mi tu taký nejaký Klasický metalový podnik... v Bratislave nič také nenájdeš