Ludia napíšte aké rokové, pankové a metalové skupiny sa vám najviac páčia kapeli?Ja mám strašne rád Mudvayne,Slipknot, Red hot chili peapers,S.O.A.D atď. .No napíšte
ja lubim black-metal...Dimmu Borgir su naj...Cradle of Filth sa mi tiez lubi...MARDUK...no a estek lubim veci jak je SOULFLY, Cannibal Corpse, Bloodbath, MAHALAH...inak aj ten MUDVAYNE som cul a sa dalo celkom...
Ja pocuvam HIP-HOP a na tvrdsiu hudbu vobec niesom.,,.,.,. Ak mozem nieco povedat..............je to kokotina, picovina, jeblovina a vyjebana prkotina. tak tu mate vy metalisti vobec nechapete hudbu a uz duplom nie hudbu k...y sproste pocuvate hudbu ani jej nerozumiete a ste z nej v riti vy picusi pridrbany. pooooooooojebte sa
Branky myslis si ze si teraz frajer ked si vynadal ostatnym ze pocuvaju pi...??? podla mna si len uboziak a ktomu tvojmu hip-hopu moj nazor je ze vzdy pri vsetkom musi vznikat odpad to hip-hop je az mozno na par ale strasne malo songov
mne sa najviac paci Soil, Saliva, Slipknot, disturbed, Demon Hunter ale srdcovka je Static-X az na album start a war a este vela vela dalsich skupin
Slow down trochu a come undone, lebo ta odhlasia zo servera, ked budes podobne veci pisat do fora...ja osobne si nemyslim, ze existuje nejaky najlepsi hudobny styl...nikdy som nechodil obleceny ako vyznavac nejakej hudby, proste vsetko, co sa da, sa da...
ale aj tak najradsej mam HH a potom este jednu super kapelku DM...
mne sa lubi SOULFLY,SLIPKNOT,NAILBOMB,FEAR FACTORY,LIMP BIZKIT,KORN,DEATH,VENOM,SLAYER,SEPULTURA,SOAD,BENEDICTION,BRUJERIA,HATEBREED,SICK OF IT ALL,CANNIBAL CORPSE...Všetko z toho je naj...ps:bol niekto na koncerte SOULFLY 4.3. BA?ja hej
Branky myslim ze Hip-hop je este v plienkach ---takze nemas dovod urazat tento zaner uz len preto ze je tu o dost dlhsie a mal cas sa dostat dalej.....mmch to ze si sa zhulil ta neospravednuje ja som varil 2.r a nikde som nepisal take p.... ako ty!!!
Mikslip-incubus je pecka...milujem I wish you were here Inac moja laska su guns n´roses,vyrastla som na metallice a nirvane teraz ma kamarat prevychoval na punk a jeden metlak sa ma snazi pretvorit na svoj obraz tak obcas zamierim aj tam,ak vam nieco hovoria zanre ako grindgore,brutal dead a ine zabijaky ale to sa da vydrzat len chvilu inak sex pistols,dead kennedys,alice in chains a pearl jam rulzz
METAL 4EVER ale aj rock mozem a punk obcas...IRON MAIDEN, EDGUY, NIGHTWISH, HELLOWEEN,... a z rockových KABÁT, THE DARKNESS atď...hlavne dobrá skvelá a úpne tá naj hudba!!!
Je to peckovy styl ja vyznavam hlavne klasiku ako deep purple led zeppelin a black sabbath a ozzy osbourne to je super!!! a jasne ze aj tvrdsie veci kto pozna skladbu Mr. Crowley? vsak je super este aj prerabka od Judas Priest?
Ja sa len cudujem ze nikto nespomenul KORN!!! Take pesnicky ako Another brick in the wall,Did my time,Here to stay alebo Word up! Pocuvam aj Nirvanu,Pink Floyd ale koRn mam najradsej.
Ano, rock, punk a metal su rozhodne tie naj štýly...a kam sa proti tomu hrabe nejaký suchopádny hip-hop a rap?? Ved rock ma aspon nejaku dynamiku oproti tomu...
najlepsie su goticke veci,punk ani moc nepocuvam,skor ten punk-rock,ale najlepsie ako vravim goticky metal(within temptation,nightwish,lacuna coil,epica,edenbridge,angtoria)potom melodic,trash,speed,black(cradle a dimmu)folk viking
ja si myslim ze ked ma niekto rad hudbu co pocuva tak nemusi to tak verejne prejavovat, nech si ju len pekne pocuva... Inak LZ, Jimi hendrix, GnR, Black Sabath, Madrugada, Aerosmith, RHCP, Pink Floyd, Deep Purple, Pearl Jam... veeela toho je
Na stranke youtube si mozete prezriet 3 live videa z pripravovaneho DVD thrashmetalovej kapely MAJSTER KAT, z koncertu, ktory sa uskutocnil 31.3.2006 v Bratislave.
heh kazdy tu sa ohana pojmom ze metal a hodi kapely typu Slipknot apd komercne sracky,bez stipky kudobnej opravdivosti...Blut aus nord,Burzum,Solefald,gorgoroth,Korium... [BLACK METAL]
Neplex: A nezabudnime napriklad skupiny ako Blind Guardian, Sonata Arctica, Manowar, Korpiklaani, Temnozor, Pain Of Salvation, Stratovarius, Falconer, Fear factory
BRANKY si obycajna nula,a mäkky ako si sam povedal, ktorá nevie co pocuvat ked pocuva taky hnus ako je HIP-HOP, sak sa to neda ani vyslovyt. A poviem ti este jednu vec preco nadavas druhým za to co pocuvaju. Ved na svete je vela ludi a keby sa mal kazdy radit nazorom ze pocuvat to iste tak by tento svet neviem kam dospel. TAk sa laskavo staraj o seba a nechaj zit aj druhych a neber im ich nazor!
jo joo ....suu to tie naj styly! jhoj jakee je super ze tu nie suu samii hop-hoperi leboo je ovela zlozitejsie zlozit zmysluplny text do pocuvatelnej pesnicky ako priblblu basnicku plnu nadavok ....
no ja milujem punk..najviac počuvam-tak slovenská a česká scéna napr. Slobodná Európa, HT,ako tak Zóna A, Sitňan, Hasiaci prístroj, Jediná možnosť, ŠHT(šlak ho traf), Houba, Totální nasazení, Konflikt, Kade Ľahšie( to asi pozná málokto ale boli fakt dobrí) HLavná cesta, a zahraničné asi najviac Sex Pistols, Anti Flag, Nirvana atď....
metal moc nepočúvam ale ked beží v telke tak si to vypočujem napr. Korn, Slipknot atď...
boha konecne aj daco normalne bo to emo to uz smrdi a boha tote zvysne picoviny som nikdy nepocuvala punk ani ne max.tak pantera ale oblubene samozrejme HELLOWEEN,CHILDREN OF BODOM,KISS,GNR S CASTI AJ COPSE ALE NIE VELMI JA SKOR ROCK A POWER SPEED METAL ALE PROTI PUNKEROM NIC SAK TO JAK BRATIA
to je pravda, vsade sa najde niečo dobre, dokonca aj v hip hope, stará hip hopová klasika stojí za to, to len tí dnešní kreténi im to kazia.
Tak ale vzhladom na to ze v mojich usiac najcastejsie pocuvam tieto tri zanre, tak mozem len suhlasiť.....a kapely, hm mám ich vela ale také najpocuvanejsie:
Metallica, Ramones, Guns n´roses, Sex pistols, The Doors, the Clash, LInkin park, Die toten hosen, LEd zeppelin, Grobiani, Black sabath....atd
punk a rock su uplen super naj skupiny sum41 green day guns roses blink mindles self simple plan a pod....len nechapem preco ten trapny hap hap je taky popularny ale asi to zdruzuje debilov
Odmalička ma otec viedol len k metalovej a rockovej hudbe takže žijem s touto muzikou vpodstate odjakživa a nikdy neprestanem, musi to byt hlavne v srdci nejde iba o ten štyl a image ale hlavne aby to bolo v srdiečku!
Slovensko- svedska skupina Signum Regis hlada metaloveho/hardrockoveho spevaka, ktory by s kapelou odohral koncerty v roku 2010. Spolupraca s kapelou na nahravani tretieho album, pripadne dalsich studiovych aktivitach mozna. Kapela Signum Regis vydala 2 albumy v celosvetovom vydani (vratane vydania v poprednom japonskom labely Avalon/Marquee) a dostalo sa jej aj medzinarodneho uznania v casopisoch ako Rockhard, Metalhammer. Na poste spevaka bol na prvych dvoch albumoch znamy svedsky spevak Göran Edman (ex-Yngwie Malmsteen, John Norum). Nehladame vernu kopiu Görana, aj ked ocakavame, ze novy spevak by mal zvladnut cast repertoaru z prvych dvoch albumov.
moje srdcovky su Edguy, Freeom Call, Manowar, Hammerfall, Iron Maiden,Blind Guardian,Elueitie, Amon Amarth, Alestorm, System Of A Down, Nightwish, Dark Moor, Korn, Orkrist, Kamelot, Within Temptation, Twisted Sister, Scorpions, Eanescence, HIM, The Darkness...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
133 komentov
Z Metalových sú super- Stratovarius, Nightwish,Axel Rudi Pell, Iron Maiden....vela vela....
Z Punkových alebo skôr punkrockových sú super Good Charlotte....
A rockových je super moc moc...
a tuto niekoho hore chvalim za bloodbath-moja oblubena
mne sa najviac paci Soil, Saliva, Slipknot, disturbed, Demon Hunter ale srdcovka je Static-X az na album start a war a este vela vela dalsich skupin
Slow down trochu a come undone, lebo ta odhlasia zo servera, ked budes podobne veci pisat do fora...ja osobne si nemyslim, ze existuje nejaky najlepsi hudobny styl...nikdy som nechodil obleceny ako vyznavac nejakej hudby, proste vsetko, co sa da, sa da...
ale aj tak najradsej mam HH a potom este jednu super kapelku DM...
teraz pocuvam najma the ramones,rancid,dead kennedys,millencolin,my chemical romance..da sa aj blink 182,sum 41,the offspring,green day..
ale inak si vypocujem skoro vsetko
speed,power,heavy:
Rhapsody,Luca Turilli,King Diamond,Blind guardian,FreedomCall,Wuthering Heights,Falconer,
Insania,Galloglas,Freternia,Dreamtale,Axenstar,
Domine,Celesty,Elvenking,dark Moor,Freternia,
Hammerfall,Heimdal,Heavenly,Sonata Arctica,
Highlord,Nightwish,Nostrademeus,Lunatica,
Lost Horisont,Fayriland
black,viking,folk,pagan:
Old Mans Child,Dimmu Borgir,Cradle of Filth,Fintroll,Ensiferum,Wintersun,Windir,
Korpiklaani,Asmegin,Cruachan,Absu,anorexia Nervosa,arkona,Apraxia,Nomans Land,Tvangeste
Dub Buk,Bal-Sagoth,Corvus Corax,Einherjer,
Tyr,Falkenbach,Finnugor,Siebenburgen,Lumsk,Otyg,
Turisas
ambient:
Temnojar,Lord Wind,Folk Lord
gothic:
Tristania,Moonspell,Sirenia,Theatres des Vampires,After Forever,Epica,Haggard
death,brutal death,grind:
Aborted,Agiel,Libido Airbag,Lord Gore,Mortician,
Psycroptic,Ahumado Granujo,Berzerker,Bloodbath,
Deeds of Flesh,Deicide,Fleshless,Haemorrhage,
Impaled,Vile,Hermaphrodit,Cock And Ball Torture,
Cryptopsy,Dying Fetus,Eternal Bleeding,Severe torture
a este domaca scena:
Orkrist,Ethereal Pnademonium,Depresy,Galadriel,
Moonfog,Sanatorium,Thalarion,Morgain,Craniotomy,
Amalthea,
tak zhruba uz viete co pocuvam..ubezpecujem vas ze vsetko su to skvelle kapely... ...
ale sem tam sa mi zapacia aj nemetalove pesnicky...som otvoreny vsetkemu ale musi ma to niecim zaujat,oslovit...
IRON MAIDEN FOREVER AND EVER!!! :oP
Branky ked vravis ze to neni hudb tak si myslis ze hip hop je hudba??
ale punk môže byť a rock jasné+všetky ich odrody
moje best: Lostprophets, Three Days Grace, Guano Apes, Lordi, Avenged Sevenfold, Story Of The Year
potom samozrejme Nirvana, Metallica, Audioslave, The Darkness, Daniel Landa, Hoobastank, SOAD ...
MAJSTER KAT - Intro & Tien Minulosti
MAJSTER KAT- Posledny Den
MAJSTER KAT - Kat
oficialna stranka kapely: www.majsterkat.szm.sk
naj kapely:Nirvana,Metallica,s.o.a.d,ac/dc.Heloween,Judas Priest,Korn,r.h.ch.p
Osobne pocuvam - Aerosmith, Guns and Roses, Nickelback, Evanescence, The Fountain of Wayne, Simple plan, Green day, Good Charlotte.
Najoblubenejsie su NICKELBACK & SIMPLE PLAN!!!!
» bandzone.cz/slave4you...
fajna crossover kapelka z KE
metal moc nepočúvam ale ked beží v telke tak si to vypočujem napr. Korn, Slipknot atď...
Blink 182, SUM 41, Simple Plan, Lostprophets, Fall out boy, +44, My chemical romance, Boxcar racer, Good Charlotte...atd atd atd
..ale Blink je uplne najsamlepsi
Ten tvoj hop hop alá 3 opakujúce sa "tóny" a jeden opakujúci sa rytmus je fakt náročná hudba
Btw - nesúhlasím celkom s topicom fóra , v každom žánri sa nájdu skvosty
Tak ale vzhladom na to ze v mojich usiac najcastejsie pocuvam tieto tri zanre, tak mozem len suhlasiť.....a kapely, hm mám ich vela ale také najpocuvanejsie:
Metallica, Ramones, Guns n´roses, Sex pistols, The Doors, the Clash, LInkin park, Die toten hosen, LEd zeppelin, Grobiani, Black sabath....atd
a COF .. co k tomu .. no kinder-zlo metal ..vekovy priemer fanusikov je okolo 13 rokov
su na urovni a ta hudba za nieco stoji, ja mam najradsej: nirvanu,Guns n´roses a bad religion
neviem si ani den predstavit bez nich... proste spica!!!!.....a ked chcete vediet, co pocuvam, take a look in my webka
je toho mnohoo
new fansite Tarja Turunen..kto je fans Nightwishu alebo trebars samotnej,teraz solovej,Tarjušky,tak urcite si to kuknite
kontakt: www.signum-regis.com, info@signum-regis.com