Ja to mám takto v poradí.
Jeseň
Zima
Leto
Jar
Jeseň zbožňujem pretože je skrátka čarovná, zima to sú samé lyžovačky a leto mám rada lebo sa musí a na jar mám najmenej elánu. Ani neviem čo tým chcem napísať ale zapojte sa aj vy do debaty o niečom.
waaaaaaaaaaaaaaattttt
mám rada jeseň lebo je krásna farebná a lebo mám vtedy narodky.
mám rada zimu iba keď je sneh a fakt zima, ale len do takej miery, aby som sa zvládala obliekať a nemrzla.
nemám moc rada jar, lebo to znamená, že sa blíži koniec roka a ja nemám čas opravovať známky, plus sa topí sneh, alebo padá nový a v tomto období už ho nemám rada a proste všetko je také zablatené a nie je ani zima ani teplo.
mám rada leto lebo nemusím chodiť do školy ale nemám moc rada keď je veľa teplo, lebo mi je teplo.
chcem cestovať úplne všade, knihu nemám obľúbenú ale mám rada také životopisné, akože nie životopis slávnej osobnosti ale proste životný príbeh tej hlavnej postavy, chápete. naj jedlo nemám, ale pizzu (ak je dobrá) by som papkala furt, najradšej spím a jem, v mojom nebi by sa stále jedla čokoláda a všelijaké iné mňamky a spalo by sa tam.
@sveter Ja potrebujem inšpiráciu A komunikovať s niekým takže som rada že si napísala. A najprv som sa smiala na tom, že ide jar a s ňou aj koniec roka...som nepochopila. A tak. Aj moje naj jedlo je pizza potom kakao a potom čína.
leto, lebo je teplo, a mozem sa opalovat a mozem chodit behat bez toho, aby som prisla domov podchladena, mozem sa chodit korculovat, resp. tvarit sa, ze sa korculujem, mozem nosit krataseee a kosit travu, smiley:, chodit do amficka a do lesaa a k jazeru a nemusim travit cas s retardmi, nemam stresy, neni skola, neni nic, len ja a slnko a leto a vsetko :letim: boze chcem leto
potom jesen, lebo sade su listy, a vsetko susti pod nohami, je idealna teplota a krasne zapady slnka
jar nemusim, lebo vsetko kvitne a zelenie a tvari sa, ze uz rok nekvitlo a nezelenalo a vzdy mam pritom take beznadejne sentimentalne chvilky, ze zivot nebude uz taky aky bol pred rokom ale ze by mohol byt. navyse, pelova alergia
a zima, no zima. caro vianoc a tak, ale vsade je sneh a zima a mokro. a koho to bavi
Mam rada leto, ked je clovek chudy a kvoli satam, zimu pre sneh, jesen pre rifle, jar pre sukne. Chcem cestovat do port., fr., cr, australie, kanady, usa, vb, ba. Naj knihu nemam, lebo vsetky oblubene mam rovnako rada. Naj jedlo jablko, ked je kysle (odroda) a stavnate. Najradsej sportujem, ked sa potrebujem hybat. Smutne, ze potrebu hybat sa mam sporadicky. Citim menej energie ako jej v skutocnosti mam...V mojom nebi by boli len vsetci ti, ktory ma ovplyvnili pozitivne a ti doleziti ludia ktori sa zachovali zle by sa chovali len dobre. Mali by sme vsetkeho dost a sa radi navzajom, ziadna nenavist a nedorozumenia.
@biancadetolle ja teba a podvádzať? neblázni... to by medzi nami muselo niečo aj byť... ale šak ak ma chceš, tak to povedz narovinu... aj keď obyčajné slová by mi tentokrát aj tak nestačili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mám rada jeseň lebo je krásna farebná a lebo mám vtedy narodky.
mám rada zimu iba keď je sneh a fakt zima, ale len do takej miery, aby som sa zvládala obliekať a nemrzla.
nemám moc rada jar, lebo to znamená, že sa blíži koniec roka a ja nemám čas opravovať známky, plus sa topí sneh, alebo padá nový a v tomto období už ho nemám rada a proste všetko je také zablatené a nie je ani zima ani teplo.
mám rada leto lebo nemusím chodiť do školy ale nemám moc rada keď je veľa teplo, lebo mi je teplo.
chcem cestovať úplne všade, knihu nemám obľúbenú ale mám rada také životopisné, akože nie životopis slávnej osobnosti ale proste životný príbeh tej hlavnej postavy, chápete. naj jedlo nemám, ale pizzu (ak je dobrá) by som papkala furt, najradšej spím a jem, v mojom nebi by sa stále jedla čokoláda a všelijaké iné mňamky a spalo by sa tam.
fúúú ani neviem prečo som to tu napísala O_o
keby existovalo miesto, kde je celoročná jar, tak by som všetko nechala tutok taktok jak je a idem tam nafurtom! :happy:
priemerna rocna teplota 20stupnov, prijemne prostredie,preco nie
potom jesen, lebo sade su listy, a vsetko susti pod nohami, je idealna teplota a krasne zapady slnka
jar nemusim, lebo vsetko kvitne a zelenie a tvari sa, ze uz rok nekvitlo a nezelenalo a vzdy mam pritom take beznadejne sentimentalne chvilky, ze zivot nebude uz taky aky bol pred rokom ale ze by mohol byt. navyse, pelova alergia
a zima, no zima. caro vianoc a tak, ale vsade je sneh a zima a mokro. a koho to bavi
rišo...chvílu ťa nemám na očiach, už ma podvádzaš?
pred spaním ti zavolám...ok?
idem na teba