Jar a to aj napriek tomu, ze mam sennu natchu...pretoze nie je moc zima ani teplo, co by sa dalo povedat aj o jeseni, ale vtedy uz su krasne teple dni skor vzacnostou a je ich stale menej a menej.
jesen, ma to skor taky psychicky dovod. milujem ten vzduch, pohlad na tie farebne listy, to co je vo vzduchu, ta atmosfera to ze sa zacina skolsky rok a po lete mnoho ludi zacina nieco nove.zboznujem jesenne dazdive dni ked doma citam s cajom v ruke a sledujem kvapky a potom mam rada ked sa prechadzam a mam skrehnute ruky a cervene lica a nieje nic lepsie ako dat si rifle, cizmicky a sveter...uz sa tesim najesen
zimu....aj keď teraz už je u nás sneh vzácnosť....ale tak v Tatrách ho je zatiaľ v zime dosť,taže tak ....a aj jeseň je fajn....jar a leto moc nemusím...
nenavidim zimu podla mna by ani nemala byt... a neznasam ani to obliekanie kopu vrstiev oblecenia vonku aby som nezamrzla...skoro stale trcim kvoli tom doma...cize LETO 4ever!!! asi by som sa mala prestahovat niekam do Karibiku...
mam velmi rad leto, ale leto take ze je vecer 25 stupnov a ja sedim s laskou na kofolke, a dalej zimu, milujem sneh a lyzovanie a gulovanie a len tak sa valanie
alebo romanticke prechadzky pri snezeni a vrzgani snehu pod nohami
Ja zbožňujem zimu a všetko s ňou spojené. Dlhé zimné večery, sneh ( ak ešte nejaký bude ), ktorý sa odráža v slnečných lúčoch, potom v svetlách lámp... joj
jesen (ale uz taka neskora ako oktober-november) - taka prijemne atmovsfera, skola v plnom prude, nie je teplo, dusicky bude, prekrasny cintorin, prechadzka, ku babke na caj ale este nie je ani kopec snehu. a je aj jarmok, aj ked ho neznasam
zima - milujem zimu, ani neviem preco. asi kvoli ciapkam a snehu a lyzovaniu a snowboardovaniu a ja este neviem preco. asi som sa vtedy narodil???
Leto...Dôvod???Jednoduchý...Chodím sa kúpať na Varínku...Na kúpaliská bohužiaľ nemôžem kôli ekzému,tak chodím na rieku,kde nieje žiadnou vzácnosťou nájsť raka...Takže to JE čistá voda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale najradsej asi jar, i ked mam alergiu na pel a tak.
alebo romanticke prechadzky pri snezeni a vrzgani snehu pod nohami
zima - milujem zimu, ani neviem preco. asi kvoli ciapkam a snehu a lyzovaniu a snowboardovaniu a ja este neviem preco. asi som sa vtedy narodil???