Tak dneska horučava a samozrejme matka furt pič*** za pitny režim ..a nepi tie sladke vody..a vipiť 2,5litra denne a ked potom začne robiť robiť prednasky z casopisu zdravia tak mam chut skocit z okna...omg vsak ja pijem ale mne moc cista vod nechuti..ved
čistú vodu pijem zväčša ked som niekde celý den v lese, alebo pri nejakej fyzickej námahe, ale kludne aj doma z točky ked sa mi nechce otvárat flaša malinovky (ano lenivost ).
aj moja mama ma furt napomina ale ze mineralky musim pit,lebo tam je sol co co ... ale ja aj tak musim pit lebo mne za zahmlieva pred ocami smiley: ) ... vraj mam nizky tlak ... ale chapem,rodicia su uz raz taki
Fuuuuj cistá voda sak to bez chuti ty kks .. Ja tez len kofolu a taketo bublinkove a som potom stratila hlasivky a musela piť 3 mesace iba černy caj ma skoro trtlo ..
Ale na kofolu už som sa kvôli kofeínu vykašľal, už som ju aj tak nemohol piť kvôli "svedomiu", že na mňa v kuse rodičia ziapu, aby som išiel skoro spať, ja aj chcem ísť skoro spať, (teda nie skoro, ale tak o druhej by som už fakt mohol tak just si nevypijem tej kofoly, aby ma ešte udržala pri vedomí ...
Radšej nejaký hroznový kentus, ale len tak raz za týždeň dvojlitrovku a tak ...
cistu vodu pijem. mineralne vody nepijem dako a ani tie kentusy ako je kofola. to je iba zriedka. pitna voda ma celkom dobru chut. A ma aj ine ucinky napr. na pokozku. A viem jedno co mam kamosa sportovca tak urcite nepije mineralne vody .
das si vodu zo sirupom a mas to fajne a je to. je to ako keby len ochutena voda a to si mozes spravit aj vitronadu a to mas ako prirodny extrat
mna uz pomaly idu zastavovat z tym pitim vody ako je mi jedno aka je ....6 litrov na den to je taky priemer hlavne ked potrebujete roztiahnut zaludok hehe ....
@tunidlo , no napríklad. by si neveril ale španieli tak pijú kávu, do polky hrnčeka zalejú vodou, dajú tam ľad (lebo španieli nevypijú horúcu kofí) a alkohol.
Ja pijem IBA vodu. Je mi ukradnuté, či z vodovodu alebo minerálku (aj keď moc mineralizovanú minerálku práve nemusím, to radšej stolové vody). Nápoje ako cola, fanta, sprite... Neznášam ich. Keď už to má byť ochutené, tak radšej ochutená minerálka alebo vychladený čaj. Nepijem skoro ani kávu. Voda je pre naše telo to naj
Veď počkajte, keď budete mať zdravotné problémy. Aj vy sa naučíte piť vodu...
@31 mlieko ako jedlo ??? ty si co ? ....mlieko pijem na litre na den a nezda sa mi aby to plnilo ucel jedla mzno taky mali doplnok stravy ....z mlieka sa nenajes aspon ja nie ....
ja tiez pijem vodu..a ked uz nie normalnu,tak potom neperlivu mineralku..aj kofolu,nestea zeleny caj a tak dalej..a je pravda ze na smad je najlepsia cista voda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
to už fakt radšej tu vodu, ale nie z vodovodu, ale mineralku
ešte tak ochutenu by som zniesol ale inak :p
no a ešte rajec je pre mna celkom neškody
a mlieko a čaj
Inak aj mne sa zahmlieva pred očami a mal by som viac piť, ale keď pri kompe na to človek nemyslí ...
Ale na kofolu už som sa kvôli kofeínu vykašľal, už som ju aj tak nemohol piť kvôli "svedomiu", že na mňa v kuse rodičia ziapu, aby som išiel skoro spať, ja aj chcem ísť skoro spať, (teda nie skoro, ale tak o druhej by som už fakt mohol tak just si nevypijem tej kofoly, aby ma ešte udržala pri vedomí ...
Radšej nejaký hroznový kentus, ale len tak raz za týždeň dvojlitrovku a tak ...
Z pohára je to také nudné, fádne
das si vodu zo sirupom a mas to fajne a je to. je to ako keby len ochutena voda a to si mozes spravit aj vitronadu a to mas ako prirodny extrat
nie je dobré piť stále ani vod(K)u, ani sladké, ani minerálky, ani džúsy.. všetko KOM-BI-NO-VAŤ detičky
ja pijem zelený a čierny čaj, samtájm džúsiky a vodu, vodovodnú alebo nechcem robiť reklamu - modrá toma natura, modrá bonaqua sú naj
Takže naliať vodku a kofolu do kávy?
Ja pijem väčšinou rôzne čaje alebo keď som v krčme a pod. tak kofolu.
ja viem čo hovorím, neboj
No tak španieli asi majú vkus, keď pijú dva kentusy naraz
Veď počkajte, keď budete mať zdravotné problémy. Aj vy sa naučíte piť vodu...
No ak má niekto problémy s kávou tak mu už nepomôže ani svätená voda, nie to stolová
Tej závislosti sa ťažko zbaví ...
pitna voda je fajn...
a skus vysvetlit mame, ze nie vsetko co je v tych casopisoch je pravda...a vobec nieje pravda ze mas vypit 2,5 litra... pre kazdeho je to ine...
Ja som kedysi stále pijávala mlieko- asi to moje telo potrebovalo.
Teraz pijem v zime- čaj, v lete- čistú vodu