no tak asi co ine ako porozpravat sa by pomohlo myslis? asi len to nevem naco nam to tu pises akoze v pohode mne je to jedno napis si co chcel ale co ti mame poradit ked my nepozname tvojich rodicom neveme jaky su to ves len ty tak ty skus na nich neco take co by mohlo fungovat good luck
Mas starostlivých rodičov, ale ja s tebou súhlasím, je to naozaj trochu skoro. Samozrejme si myslím, že by ťa mohli púšťať von do tej siedmej večer v prípade, že by si mala už urobené úlohy a bola pripravená do školy.
boja sa o teba ktovie ci si sialena. ak si tak sa necudujem. ak si drza necudujem sa. proste si pockaj ked budes mat 15 tam ta pustia aspon do 19:00 a poznam jedneho cloveka ktori ked mal 19 tak ho rodicia nepustali na diskoteky, pokial studoval musel studovat a teraz ma fest dobru pracu, cize velmi dobru karieru
noo na tvoj vek tak do 19.00 by to bolo normalne..ale zas zalezi aj na tom ze kde chodis von (kde byvas) a ci rodicia vlastne vedia kam ides..ale myslim ze to s tym odprevadenim domov by mohlo fungovat
tak to je teda podla mna naozaj malo, to ja som nemala s tymto nikdy problem, teda mama mi davala dost volnosti, v 13 som mohla byt vonku tak do 10 vecer a cez vikend aj dlhsie, samozrejme, ze som ale nefajcila ani nechlastala, teda som bola v tomto smere zodpovedna.
Skus sa s nimi jedine o tom porozpravat, ci by si nemohla byvat aspon do tej 20, samozrejme ich ale nemozes potom sklamat a nieco vyviest.
nic si z toho nerob ja mam 15 a tiez len tak do tej siedmej osmej mozem byt vonku.dost ma to hneva ale co s tym?mama sa o mna jednoducho boji.sak si zober kolko uchylakov sa vonku pohybuje.
ja som tiež s týmto nikdy nemala problém, uvedomila som si až neskôr, aká mama ku mne bola tolerantná a ako mi verila, častokrát na úkor svojho strachu, ale predsa som ju nikdy nesklamala...
no ale s5 k tebe...myslím, že do tej 19 by to bolo OK. samozrejme, ak máš všetko hotové do školy. skús sa normálne porozprávať, trebárs, keď budeš mať už tých 14, že či to predsalen nie je možné trochu posunúť. myslím, že keď im ukážeš, že si zodpovedná, nebude to prolém.
domca podajme si ruky...no ja mam 14 a prd platny ale zvykla som si a zvykli si aj ostatni a preto hl.v zime chodiime uz o 13,30-14,00 a aby sme boli dlhsie.... a idu domov vtedy ked ja sice mozu aj dlhsie...asi su aj rodicia radi
No, jedine co ti poradim je sustavne natahovat cas o "polhodinku" kvoli nejakej "specialnej a neopakovatelnej" zalezitosti s tym, ze "to len teraz", mne to zvysilo limit o hodinu a pol a ustalilo sa na pol jedenastej. Ak ma niekto nieco lepsie, sem s tym
Mslím že by si to nemala brať až tak tragicky .. Oni to myslia v tom dobre že sa o teba obávajú a tým ti dokazujú ako ťa majú radi Neboj sa časom.Aj keď tebe to nemusí teraz vyhovovať .. Raz im poďakuješ
Hm a to som si myslela že ja som na tom veľmi zle ! ... Mám 16 a chodím každý víkend na zábavy až do rána ... a naši mi povedali že by som to mohla obmedziť nie stále ... a keď ma niekdy nechcú pustiť tak sa nahnevám a aj tak idem .... A potom ani po mne nekričia .... Ty kokso no máš to ťažké ... !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale inak..myslim že vychadzky do osmej k tvojmu veku su primerane..tak skus vyjednavat..
K teme, isteze sa s nimi mas porozpravat co ine chces robit?
boja sa o teba.....
Skus sa s nimi jedine o tom porozpravat, ci by si nemohla byvat aspon do tej 20, samozrejme ich ale nemozes potom sklamat a nieco vyviest.
no ale s5 k tebe...myslím, že do tej 19 by to bolo OK. samozrejme, ak máš všetko hotové do školy. skús sa normálne porozprávať, trebárs, keď budeš mať už tých 14, že či to predsalen nie je možné trochu posunúť. myslím, že keď im ukážeš, že si zodpovedná, nebude to prolém.
good luck