A zabudli ste povedat, ze ta maju predovsetkym radi, len ty to nechapes a stale na nich hubujes...myslis, ze my ostatny to mame doma super?!...ee...rodicia su uz raz taky...boja sa o teba, chcu ti dobre, snazia robit pre teba to najlepsie(aj ked nie vzdy to co robia aj JE to najlepsie), preto su taky aky su...aj mne idu na nervy, ale chapem ich...
Yt si blba ked si neuvedomujes ze ich mas a mozes byt rada ze sa zatial o teba nietko stara a nemusis sa starat o seba sama.A vychovavaju ta aby s teba bol dobry clovek a vychovy je o tom ze ta vo vela pripadoch tdrvu ako psa lebo trepes a robis sprostosti co neskor pochopis ze bolo dost hlupe.
jedna rada kamo... nech si aki chcu bud snimi zadobre lebo dost casto sa stava ze po 18 narodeninach vyhadzuju decka z domu nie preto ze by ich uz nelubili ale proste preto ze to uz snimi nevedia vydrzat........
Mozno je to hlupe ale zaujima ma vas nazor a preco je to hlupe? lebo ma nepoznate a mate mi radit. Moji rodicia sa mi staraju do vztahu. Chodim s chalanom uz 2 roky a nikdy nebol pre nich dobry. Vraj ma nikam neberie nic zazivne nerobime a ze sa stale vyhovara ze ma 25 a stale byva s rodicmi no toho je vela, ale co mam robit aby sa do toho rodicia nestarali alebo sa s nim rozist pre pokoj v rodine?
hups ty si chalan tak sorry potom debil... bud rad ze sa tvoji rodicia o teba staraju... ked sa ti nepaci o 2 roky si mozes zbalit kufre a byvaj si sam som zvedava jak dopadnes..... dovtedy byvas u nich oni ti platia skolu cestu jedlo saty ubytovanie... takze ich musis pocuvat
Podla mna su zaslepene dnesne jebnute deti ktore vidia len to zle.
Nevidia to ze ich rodiacia na nich dru (aj ked nemaju mozno najnovsi playstation, silny pc, a znackove handry aj tak ich rodicia zivia), aby zaplatili poplatky elektrinu, plyn, vodu, internet, stravu, lieky, pracie prasky, handry a co ja viem co.
Maju svoje deti radi a proste sa o nich BOJA. to je vsetko, len jebnute sproste retardovane decka su coraz viac prijebanejsie a nedokazu si nieco taketo podstatne uvedomit. Je dost logicke ze sa rodic boji o svoje dieta a nepusti ho v 15 ke do rana na diskoteku. A deti namiesto v daky ze jeho rodicia nanho myslia a maju ho radi zacne picovat jak chora vrana. Nakopal by som vas do riti a vyhodil na ulicu. Potom by ste si mohli robit co chcete. A by som bol zvedavy ako by sa vam to pacilo
Mna stále len kritizujú a keď sa niečo rozbije alebo roztrhá tak som navine ja.
Bože, akoby som bola ich prekážkou a najväčším problémom. Najlepšie by som sa od nich vystahovala a mala od nich pokoj ale nemám kam ísť a to je pre mna väzenim. Keby by alespoň zaplatili nejaky kurz. Ale čo oni pre mna urobili skoro nič. Ja keď budem mať jedneho dna deti tak nielen že im dam dobru výchovu ale aj lasku a vzdelanie aby sa vedeli zamestnať a darilo sa im. Chcela by som ich finančne zabezpečiť ale nič by nemali zadarmo, všetko by si museli vybojovať aby sa potom mali dobre a žili dobre na jednej nohe. Dam im to čo som nemala ja. A najviac slobodné rozhodovanie sa o výbere povolania ja som sa nemohla a mala som aj zakázane sa slobodne rozhodovať a dali ma za to čo ma nebavilo a ja som to všetko musela pretrpieť. Mala som s toho depresie, pre mna to bolo peklo, preplakala som veľa sĺz a viem že ešte preplačem toho veľa. Mam veľmi maličko pekných spomienok na strednú a tie ostate su smutné. Toto ma nahnevalo najviac a citila som zlosť a nenáviť voči učiteľke na základke a na rodičov že držali hubu a nič nepovedali. A ďalej ma najviac serie ten prijebaný odbor, kvôli tomu sa nemôžem nikde zamestnať. Aby to čert zobral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a mas sesnast tak nehubuj a posluchaj...byvas ich zivia ta a stravuju ta...
Nevidia to ze ich rodiacia na nich dru (aj ked nemaju mozno najnovsi playstation, silny pc, a znackove handry aj tak ich rodicia zivia), aby zaplatili poplatky elektrinu, plyn, vodu, internet, stravu, lieky, pracie prasky, handry a co ja viem co.
Maju svoje deti radi a proste sa o nich BOJA. to je vsetko, len jebnute sproste retardovane decka su coraz viac prijebanejsie a nedokazu si nieco taketo podstatne uvedomit. Je dost logicke ze sa rodic boji o svoje dieta a nepusti ho v 15 ke do rana na diskoteku. A deti namiesto v daky ze jeho rodicia nanho myslia a maju ho radi zacne picovat jak chora vrana. Nakopal by som vas do riti a vyhodil na ulicu. Potom by ste si mohli robit co chcete. A by som bol zvedavy ako by sa vam to pacilo
Bože, akoby som bola ich prekážkou a najväčším problémom. Najlepšie by som sa od nich vystahovala a mala od nich pokoj ale nemám kam ísť a to je pre mna väzenim. Keby by alespoň zaplatili nejaky kurz. Ale čo oni pre mna urobili skoro nič. Ja keď budem mať jedneho dna deti tak nielen že im dam dobru výchovu ale aj lasku a vzdelanie aby sa vedeli zamestnať a darilo sa im. Chcela by som ich finančne zabezpečiť ale nič by nemali zadarmo, všetko by si museli vybojovať aby sa potom mali dobre a žili dobre na jednej nohe. Dam im to čo som nemala ja. A najviac slobodné rozhodovanie sa o výbere povolania ja som sa nemohla a mala som aj zakázane sa slobodne rozhodovať a dali ma za to čo ma nebavilo a ja som to všetko musela pretrpieť. Mala som s toho depresie, pre mna to bolo peklo, preplakala som veľa sĺz a viem že ešte preplačem toho veľa. Mam veľmi maličko pekných spomienok na strednú a tie ostate su smutné. Toto ma nahnevalo najviac a citila som zlosť a nenáviť voči učiteľke na základke a na rodičov že držali hubu a nič nepovedali. A ďalej ma najviac serie ten prijebaný odbor, kvôli tomu sa nemôžem nikde zamestnať. Aby to čert zobral.