nuz ja peniaze nedostavam vobec ja som odkazany sam na seba. ale tak ja vela ani nepotrebujem tolko co si zaplatim fakturu na mobil a nieco kupim a ezte niecoked idem vecer von.inac velmo malo penez dostanem.
Nuz ja som na zakladnej nedostaval nic. Na gympli som dostaval najprv 50, potom 100 a neskor aj viac. Teraz som na VS a dostavam cca 8000 a stale mam malo
Nepracujem, veď teraz pred maturitou nestačím ani spať, nie to ešte makať...
Ale cez dlllllhé letné prázdniny čo ma čakajú si chcem zarobiť...
A vreckové dostávam 350-400 mesačne...vyskakovať nemôžem, ale aj tak je to moja blbosť, lebo väčšinou tie prachy míňam v školskom bufete...som lenivá spraviť si desiatu a potom si vždy niečo kúpim, to je minimálne 40sk aj s vodou každý deň a vždy som na konci švorc...
Ja mam 500. a z toho este vzdy usetrim ale tak podla mesiaca, niekedy aj brigada, ale tie peniaze si odkladam na stavebne co zarobim, takze mam len tych 500 a z toho si platim na stuzkovu, mala by som desiatu a ked chodim k priatelovi a samozrejme na darceky. mam moc veliku rodinu a kazdy mesiac ma niekto narodky. v juni to budu traja a neviem co so sebou pomooooooooooc
dostavam vreckove na kreditku,ale 400,-.lenze to nestaci na nic,lebo furt potrebujem na neco do skoly,alebo na hyg./kozmet. potreby/-ozaj akútne.mobil ide z tatovho uctu... a oblecenie snazim poskromnejsie -mensia vec za mesiac...
ja mam 350 tyzdenne, ale nedostavam desiaty ....vsetko ostatne platia rodicia...oblecenie, veci do skoly, faktury....ale tak , 350 sk je par krabiciek cigariet, cocacola a nejaka ta bageta
Ja mám 5000 mesačne ale s toho platim doučko -2000 mobil -1000 bus -200 obedy -500 kupujem si desiatu a blbosti takže ked sa blíži koniec mesiaca musím pýtať od rodičov. Našťastie vždy dajú
Horox : co uz, vyzit nevyzijem....ale je to moj zlozvyk.....a co uzitocnejsie by som mal ? ...oblecenie, boty veci ku gitare...mi kupuju rodicia ...tych 350 sk na tyzden su moje osobne love
Tak ja chodim do skoly a este aj pracujem. A v zivote som od rodicov skoro ziadne peniaze nedostal nie sme prave najbohatsi..vzdy som si vedel zarobit a na studenta az dost slusne. Oblecenie proste vsetko co potrebujem si kupujem za vlastne este aj PC To je sku***na doba
kks ked to tu tak pozeram tak som happy ze chodim do prace a zarabam si okrem studia na vs lebo si neviem predstavit vyzit z 50/100 sk na tyzden alebo podobne ked to si za to nekupim ani krabicku cigariet.
moje prijmy a vydaje nekomentujem radsej.
a poznam vela mladych ludi co popri strednej tiez brigaduju takze to nie je nemozne ziskat vyssi prijem ak potrebujes peniaze alebo chces byt samostatnejsia.
Najdi si brigadu... Aj ja som to tak musela riešiť. Zabiješ tym dve muchy jednou ranou.Budeš mať peniažky pre svoju potrebu a aj ukažeš rodičom, že už niesi male dievčatko a si zodpovedna narabať s peniazmi...
nedostavam peniaze na vsetok si viem zarobit sam. Rodicia ma od jakziva ucili samostatnosti a a aj to, ze mam s peniazmy hospodarit tak, aby som si aj nieco doprial. Davaju mi len na autobus s toho daco usetrim a necham si a potom chodim domov peso to je asi 4-5 km peso ale da sa nieco usetrit a peniaze mi ani dako nehybaju ... keby som fakt ako potreboval vazne, ze musim nieco mat lebo inak neviem co tak ano.
Jedine na co mi daju rodicia peniaze bez otazok je na skolu. Cize knihy a tak dalej a to im potom musim ukazat kolko to stalo a tak ale na to mi daju lowe
hej ludia niektorym sa mozno zda ze ako malo dostavaju,ze vypytaju od rodicov a dostnu malo...precitajte si moj pribeh...dajte hore vyhladat Vreckové a malo by to byt siesta diskusia zhora...a potom nieco hovorte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A odkiaľ berieš prachy?
Tak my niektorí sme ešte na stredných školách a tak... A nejak si neviem predstaviť brigádu cez školský rok...
Ale cez dlllllhé letné prázdniny čo ma čakajú si chcem zarobiť...
A vreckové dostávam 350-400 mesačne...vyskakovať nemôžem, ale aj tak je to moja blbosť, lebo väčšinou tie prachy míňam v školskom bufete...som lenivá spraviť si desiatu a potom si vždy niečo kúpim, to je minimálne 40sk aj s vodou každý deň a vždy som na konci švorc...
- ked si chcem niečo kúpiť, oblečenie alebo tak tak mi to kúpia naši ale dáke drobnosti si pokúpim aj sama
Nesťažujem sa,ale tak pochopiteľne,že keď si Veronička zmyslí,že chce nové topánky lebo tie posledné majú nejakú divnú farbu,tak to nie..
Proste tak akurát.
moje prijmy a vydaje nekomentujem radsej.
a poznam vela mladych ludi co popri strednej tiez brigaduju takze to nie je nemozne ziskat vyssi prijem ak potrebujes peniaze alebo chces byt samostatnejsia.
zatial zvladam pohode
Ak je to ten druhý prípad, tak si peniaze pýtam od rodičov a väčšinou mi dajú
Jedine na co mi daju rodicia peniaze bez otazok je na skolu. Cize knihy a tak dalej a to im potom musim ukazat kolko to stalo a tak ale na to mi daju lowe